Öneri birden fazla test serveri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURJUUVA tarafından 25 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Böyle bir şey olsun mu ?

1. Olsun

oy sayısı 4
    80,0%
  2. Olmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirilebilir

oy sayısı 1
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

3d test serverını biliyosunuz 1 tane var ve kımse gıremıyor sınırlı olduğu için

eğer 2 3 tane açarsanız yada oyuncu kıtlesıne gore açılırsa herkez rahat rahat girebilir

örneğin
    Test server 1
    test server 2
    test server 3
    test server 4
    test server 5

BlackGhost™ ve TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  2. 2 gundur açık ben daha giremedim :D oyum olumlu

3. Evet fikir hoş ancak test serveri test edilmek için açılan bir server ve diğerlerinden ayrı olarak daimi gözlem ve müdahale altında. Geri bildirim alıp geliştirilmesi için. Fantezi olsun diye dünyanın parasıile başlamıyoruz yani o servere :D. Oynamak için kesinlikle fikrin çok mantıklı katılıyorum ancak test serverlerinin fazlalığı hem gelişme sürecini hem anlık müdahaleyi hemde yetkili incelemesini olumsuz etkiler. Güncellemelerin sağlığı açısından sınırlı olması gerekiyor

4. Katılıyorum , bu durumdan çoğu kişi muzdarip.

En azından 2 tane olması + sürenin uzaması herkes için iyi olacaktır.

5. 2 defa açıldı bilgisayar başında bekledim ikisinde de 3D ye giremedim arkadaş bencede bi çözüm üretilmeli

6. Server sayısı arttırmak faklı sorunlara yol açacaktır yöneticiler ve ya şirketeki insan gücü açısından ancak sürenin arttırılması işe yarar ve daha işlevsel olabilir

7. Merhaba ,

İlk olarak birden fazla test server'ı genel olarak ek masraf demektir. Açıkçası merkezin bunu kabul edeceğini düşünmüyorum.

Ayrıca konuya uygun olacağını düşündüğüm şekilde anket ekledim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.