Öneri Bireysel karantina kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-01ADANALI01-_ tarafından 30 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bireysel karantina kapısı olsun mu

1. Evet

oy sayısı 13
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dikkat ettiğim bir durumdu konu açarak fikir alayım istedim oyuncu eksikliği ve bir çok kişinin çoktan oil işini halletmiş olduğunu göz önüne alırsak karantina kapısını yapıp oil toplamak hem çok zor hem de grup toplayıp yapabilmek için süre olarak çok bekliyoruz forum da açılan konuları ve görüşleri okuduktan sonra BİREYSEL KARANTİNA KAPISI şeklinde bir kapı olmasının, yaratıkların da bu ölçülere göre düzenlenmesinin ve kapıların +12, +16 sv oyuncularına göre düzenlenerek yeniden yapılandırılması, zannediyorum ki bir çok oyuncunun onayını alacaktır bu konuda gerekli raporları oluşturmanızı adminlerimizden rica ediyorum

2. Olabilir. Hatta Alfa,Beta vb. diğer kapılardan da kapı bitirme ödülü olarak yönetim tarafından miktarı belirlenerek Oil verilebilir.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuzu olması gereken yere, Güncelleme ve Fikir Havuzu'na açtığınız için, bu konunun kaldırılması uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.