bireysel ticaret

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve matkap34 tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. matkap34

matkap34 User

Merhaba oyunda açık attırma sistemi var buna ek olarak açık attırmaya girdiğimiz bireysel pazar olsa ve orda hesabımızda bulunan malzemeleri kendi koyduğumuz fiyattan satabilsek güzel olmaz mıydı örneğin cobra41 nickli oyuncunun hesabinda 60 lf4 var bu kişi oraya kendi lf4 ünü seçerek fiyatıda 500 milyon krediden satışa sunuyor.Başka bir oyuncuda orda bunu görüyor kredisiyle direk alıyor yani ihalede gibi en çok basanın alcağı 1 saatlık bir maraton değil ihaleye koyan kişinin koyduğu fiyatdan ilk alan kişi ürüne sahip oluyor.
    500 m kredide cobra41(oyuncu ismini örnek verdim ihaledeki rakamlarıda) nickli kişinin hesabına aktarılıyor.Burda satan kişinin nicki sattığı fiyat bunlar açık attırmada bireysel ticaret bölümünde simdiki gibi gözükcek fikir dahada geliştirilebilir.
    Olumlu ve ya olumsuz yorumlar için teşekkürler
    (fmlerin ve forum adminlerinin görüşlerini çok merak ediyorum)

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben böyle bir şeyi her zaman desteklemişimdir ama 1-2 katılmadığım yani var mesela adam bi char açar başlangıç görevlerinden bedava lf3 kzanır onu açık arttırmaya çok uzun fiyata koyar ve asıl oynadığı charıyla satın alır. Ayrıca bence havoc hercules lf4 ve goliath yetenek tasarımları ihaleye konulmamalı .

3. matkap34

matkap34 User

normal ihaleye koyulmasina bende karşıyım lf4 hercül havoc zatende yok bu bireysel ihale

4. -MeXic0-

-MeXic0- User

Mantıklı düşünürsek , herkez 2-3 ay içerisinde neredeyse full+full olabilme ihtami olur , yani adamda 14 hercul - 15 havock olsun bunu arkadaşına çevresine vb niteliklerde ucuza verebilir ve bunca zamana kadar emek verip kasan kişiler mağdur olacaktır . -1

5. Merhaba ;

Güncelleme ve Fikir Havuzun'da bu tarz konular mevcuttur. Lütfen o konular üzerinden desteklerinizi devam ettiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.