biri acil bakabilirmi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ߀LA_18_ tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ߀LA_18_: supreme tek yemiyo herhalde:)
    [ VS ] *-S€NARİST-*™[=01=]: ok kardeşim
    [VETO] Ţђę†Ķįζζęŗ™MaGNęŢ-67: biizm ts deyken atalra ittifat eden insanlar şimdi ittifat ettiklerini insanlarla savaşıyorlar
    [VETO] Ţђę†Ķįζζęŗ™MaGNęŢ-67: siziin yüzüünüz bu işte
    Poyraz[CM]: Bugünlük görevimin sonuna geldim iyi oyunlar kolay gelsin CM arkadaşıma da kolay gelsin...
    Sistem: Administratör tarafından belirli bir süre yasaklandın!
    bune şimdi ben nasıl yasaklanırım bu supreme kim adam devamlı cmlerle haşır neşir bunu bana açıklayın acil

2. Yazdığın kelime ban gerektirmez uyarı(kick) verilmesi gerekirdi seni sistemmi banladı yoksa cm mi cm yi bilmem ama sistem hatalı ban atabiliyor siz en iyisi bu konuyu supporta yaz burdan çözüm bulamazssın.

3. yukarıda yazıyor admin tarafından olduğu bu supremede bişey var ama çözücem

4. tr2 :D

forum komiseri olarak seni tutukluyorum.

5. Merhaba ,

Forum üzerinden birşey yapamıyoruz. Gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildiriniz. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

6. şimdi uzun uzun yazdım supporta teşekür ederim ben en azından sizde cmlere uyarı yapabilrsiniz diye burda konu açtım teşekür ederim hep sorunlarla forma yazı yazıyorum kusura bakmayın

7. Merhaba ,

Sorun değil fakat biz forumdan çok fazla birşey yapamıyoruz. Support yapılacak birşey varsa yardımcı olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.