Biri bana bunu açıklasın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5-3 te pala topluyordum.Görünmezdim biraz pet topladı 2500 pala topladı bende biraz toplayayım dedim girdim görünmezlik falan kalktı 7-8 tane paladium aldıktan sonra almamaya başladı baktım ambar dolmuş normalde ambarım 3.000 ama orda 2500/1.500 yazdı.Sonra ona bakarken 3 tane annihilator 2-3 tanede yavaşlatma roketi atandan geldi bi o atıor bi o patladım.Patladığımda baktım gene 3.000 ambar olmuş giden gene pala

Son düzenlenen: 20 May 2014
  2. Merhaba ,

Sisli bölgeye girince kamuflaj bozulur. Palladium ve ambar konusu tarayıcı , eklenti yada anlık bir sıkıntı olabilir. Konuyla ilgili olarak anlaşılır şekilde mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

3. belkide ambra genişleticiyi konfiye takmayı unutmuşsundur.

4. Modum neden hep tarayıcı suçlu oluyor?Hergün yatmadan temizliyorumtarayıcıyı.Beowulf 2 konfidede ambar genişletici var ve 1 aydır hangara bile girmiyorum geminin patladıktan sonra düzeldi 3.000 bine.Herneyse zaten her zaman olan hatalar daha da çok artmaya başladı.Yukarıdan hitac çıktı yazıyor 5 dk sonra oyun donuyor.

5. 5-3 de patladığımızda porta doğunca veya olduğun yerde doğunca topladığın paladyumlar gözükmüyo 0 olarak gözüküyo ve ambar alanı küçük gözüküyo konfi değişince bu olay tekrar düzeliyo.

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Biri sizin kamufulajınızı kaldırmış olabılır ambarınız 2500 den 3000 bıne çıkmışsa petınız veya siz yanlışlıkla çöp almış olabılırsınız bazen bağlantı hızınızdan kaynaklı grafık hataları olur ama sonuçta düzelmiş

Keyifli forumlar

7. hitacın olduğu zamanlar olmuştur :)

8. Merhaba ;

Konunuz teknik ekibe iletilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.