Biri sorun mu dedi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar.Muhtemelen herkeste olan sorunlar bunlar.1.Düşmandan zor zar kaçıp oh kurtuldum derken bir bakmışız ki haritanın ortasındayız ve bom patladık.2.PvP haritasında kutu toplarken düşman bizi görüyor ve aramızda bayağı bi mesafe var yani lazer atışının 3-4 atışı kadar ve portaldan atlıyoruz hala gemimiz hareket ediyor yani fark kapanmıyor ama adam bize 4 lazer mesafelik yerden lazeri gömüyor.Bu her zaman olmuyor ama en nefret ettiğim şey.3. Bu biraz dikkatsizlik.Bu 1.veya 2.şekildeki gibi patladınız çok sinirlendiniz heryere tıklamaya başladınız ve yanlışıkla anında tamire tıkladınız -10 kupon :D en az 30 kuponum gitti:)Buna ek olarak hızlı almadan yanlışıkla başka cephane alabilirsiniz.x1 yerine 5-6 kez x3 almışlığım oldu tallon keserken.4.Baskındasınız ve adamı rahatca kesebilirsiniz.Ama sorun şu ki adam birden donuyor ve bir bakmışınız adam size farkı atmış.Bugün başıma gelen en sinir olaydı bu.Daha çok hata var ama bunları söylemeye ne el yeter ne başka birşey yetse bile kimse okumaz.

İyi günler.

2. Şu otomatik lazer alma cpuyu tak gemine otomatik x1 alsın ben öyle yapıyorum.
    yada şu X1 satın alma varya elle alıyorsun hızlı satın alma yerinden ( adını veremeidm çok kullanmadığım için) onu klavye kısayol tuşlarından birine ata mesela 0a. 0a bastığında alsın direk.

Anında tamir olayına gelince kupon dediğin nedir be gülüm ? diroitlere yarıyor anca :)

3. Tamir konusunda haklısın.Ama benim 2 yıl önce olduğum halimi hatırlıyorum.Big boydum ve patladığımda çok üzülüyordum ne ödeyecek urim nede creditsim vardı.Gidip 3 saat boyunca phoenix ile kutu topluyordum.Yeni başlayanlar için sorun olabilir.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Bu oyun içindeki sıkıntılar oyuna ilgili değil anlak internet hızınızın düşmesiyle alakalı bir durum oyuna girmeden önce çerezlerinizi temizlemelisiniz iyi forumlar.

5. Modum gece yatmadan bütün çerezleri siliyorum.İnternet hızlı ve pc de iyi.Hız artırıcı programlarda var.(Ccleaner,Auslogics Bosst Sped vb)Flash player falan son güncellemede.Daha ne yapabilirim bilmiyorum.

6. Merhaba ,

DNS ayarı kullanıyorsanız kullandığınız DNS numarasından kaynaklı sorunlar yaşanabiliyor. DNS ayarını iptal edip otomatik DNS aldırmanızda yarar var.

İyi forumlar.

7. flash playerları güncellersen donma sıkıntısı yaşamazsın

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli cevap verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.