Biriken uridium ve arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sensei tarafından 15 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sensei

sensei User

Herkese merhaba;
    Bir kaç şey sorucam fikirlerinizi almak istiyorum.
    600 bin uridium biriktirdim 12 argeyim biriken uri ile argemi 34 yapmayı planlıyorum kutu ve saldırı olarak bu yüzden indirim gelmesini bekliyorum fakat henüz eksik urdiumum var.
    Gemide lf3 bo2 irisler (apis,zeus hariç ) full 10 adet lf4 geliştirmesiz.
    Şu an yapabilicegim en iyi şeyin arge oldugunu düşünüyorum doğrumudur ve elinizde arge önerileriniz varsa bekliyorum kutu ve savaş argesi olarak.

2. 24 arge işini görür kalanıyla zeus gunu sandık ac zeus u aldıkdan sonra zeta don anahtarla lf4 günü ac lf4leri tamamla sonra argeyi 34 yaparsın

3. 24-27 argeye kadar getirip kalanıyla ganimet anahtarı almanı öneririm.Çünkü lf4 lerin eksikken arge sana önemli bir katkı sağlayamaz.Bu durumda 24-27 arası arge yeterli, kalanıyla lf4 çıkarmak için anahtar almanı öneririm.Apis zeusta yokmuş çok daha faydalı olur kanaatindeyim.

4. hiç urini harcama bence gemin güzel şu an senin yollarından geçmiş biriyim x2 kapı ödüllerini beklemeni tavsiye ederim geldiğindede full kappa kapısı yap o uri ile eğer gücün yeterse % 25 indirim artı premıumla o uriye 10 kappa yaparsın tahminimce 3 ü boş cıksa diğerlerinden lf4 en az 8 tane cıkar o zaman a kadar urini çoğaltabilirsin sonra full kappa yapıp kendini geliştirebilirsin denemiş bi kardeşin olarak söylüyorun yinede senin karar:D

5. sensei

sensei User

Anladımda şu anda 1 zeta açık ikinciside 2 parçası kaldı x2 bekliyorum.
    Lf4 e gelicek olursak lf4 veya apis,zeus günü açmayı düşünüyorum.
    Önceliğim argeyi yapmaktı şunun için kutu argesi ama kutu toplamakta sıkmıyor değil açıkçası.
    Kutuyu neden istiyorum geliştirmelere cok fazlasıyla uridium gidicek.
    Elinizde daha az argeye kutu ve savaş argeleriniz varsa lütfen bekliyorum resim halinde varsa iyi olur yoksa sıralasanızda olur tesekkur ederim.
    Apis 19 ve zeus 5 parçam var bu arada.

6. EsKiSeHr

EsKiSeHr User

Bu İşine Yarayabilir belki 34 Arge Full kutu argesi Ve Kalın Sıkma.

7. sensei

sensei User

Bunu biliyorum daha az arge aramıştım tesekkur ederim yinede.
    Modum konuyu kilitmezseniz sevinirim bi kaç örnek arıyorum.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İçiniz rahat olsun , siz istediğiniz zaman konu kilitlenecektir.

İyi forumlar

9. 19 argeye kutu ve gemi kasılımı savaş vs. için arge yapamazsınız, yani yaparsınız ama deymez bence.Neden derseniz çünkü 19 argeyle ulaşabileceğiniz kutu desteği max %4 , ama 21 yaparsanız iş değişir isterseniz tablo atabilirim.Hem kalın sıkıp hemde %10 ekstra almış olursunuz bonus kutularından.Arge tamamlanınca 24 e çıkarırsınız.

10. sensei

sensei User

Tablosu varsa alabilirim 24-28 arge arası için

11. [​IMG] [​IMG]

Şuan 27 arge bu tablo, senin için hazırladım, hem kalın vuruş hemde kutu argesi olarak, argeni 30 a tamamlayınca, gelen 3 argeylede kutu argesi full istiyosan Kısmet II yi, normal gemi için gerekli olarak düşünürsen kalkan enerjisini 5 e tamamlarsın.

Son düzenlenen: 16 Haziran 2016
  12. sensei

sensei User

Çok teşekkür ederim 27 arge işimi görür.Geriye kalan uri ilede aegis elite alırım daha kolay kasılabilirim.

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  13. Rica ederim.İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.