Birkaç Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalı mı ?

1. 1

oy sayısı 0
    0,0%
  2. 2

80,0%
  3. 3

60,0%
  4. 4

80,0%
  5. Hepsi

20,0%
  6. Hiçbiri

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar 2. madde için konu açılmıştı ben tekrar yazayım diğerleri benim aklıma geldi.

Oyuna bu güncellemeler gelirse iyi olur herhalde.

1) Hammadde satma diroidi uridium ya da kredi ile satışa sunulsun.(Bu maddeyi dikkate almayın)

2) Ekipman için Save-Load durumu.
    • Ek hangar değişimi yapıyoruz düzenlede düzenle.Zaman israfı oluyor.En iyisi save-load ilişkisi olan bir kayıt rehberi olsun ona kaydedelim isim filan koyalım.

3) P.E.T tamir kuponu ile tamir edilebilsin.
    • Bende tamı tamına 711 kupon var ve bu sayı hergün değişmekte hiçbir işe yaramıyor.Ne yapacağım sürekli diroidmi tamir edeceğim sanki.

4) 12 ' lik extra slot CPU.
    • Bazılarımız full Goli ile geziyor ama kimisi Leonov , vega , bigboy vb. kullananlarda var.Hatta Goli kullananlar bile 10'lu slot CPU'sundan memnun değil(çoğu kişi)

Goli olanlar en azından iyi ama diğer gemilerin durumu pekde iyi değil bu yüzen 15 veya 17 ' lik CPU ' dan birinin oyuna gelmesi ve satışa sunulmasını öneriyorum.

Katıldığınız maddeleri işaretleyin.

Bu güncellemeler yapılırsa oyun kolaylaşır diye düşünüyorum.

Son düzenlenen: 15 Kasım 2014
    *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  2. 1. Bence olmamalı pet ticaret modülü var
    2. Ya günlük görev için bazen görevleri biriktirip 3. hangar leoya geçiyorum 90 dakka yandı zaten gemi değiştir fln.
    3. Kesinlikle
    4. 12'lik olabilir 17 naptın sen ya

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

1 - ) HM7 ve PET Ticaret Modülü varken pek tercih edileceğini sanmıyorum. Öyle ki PET Ticaret modülünün bonusunu göz önüne alırsak pek tercih edilmeyecektir.

2 - ) Belirli bir kısıtlama ( En fazla 5 tane ) olmaz üzere ekipman sınıfları yaratmamıza ve kaydetmemize izin verilebilir.Hangarında birden fazla gemi olan oyuncuların , o gemiden çıkar diğerine tek tek koy derdi de bitmiş olur.

3 - ) Premium üyeler için P.E.T. Tamiri ücretsiz , P.E.T. Kupon ile tamir edilebilsin derseniz , Premium üyeler , Droitlerinin ücretsiz tamir olmasını talep edebilir.Pek sıcak bakmıyorum

4 - ) Cephane deposu kalktığına göre , Ambar genişletme , Otomatik Cephane alma CPU ' ları artık yok.O Yüzden ekstralar bölümünde biraz yer zaten açıldı.15 yada 17 çok fazla olur.SnowLeopard Arkadaşımızın dediği gibi 12 ' lik makul olabilir.

Keyifli Forumlar

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1. si modumuzun dediği gibi pet ticaret modülü varken pek tercih edilmez 2 side aynı işlevi yapıyo ama pet %30 bonus sağlıyo
    2. si yav hayatımın yarısı ekipman değiştirirken gidiyo ya 0_0 +1
    3. sü kesinlikle olmalı 15 lvl petler felan çok fazla uridium yiyo
    4. sü 15-17 lik fazla gerçekten 13-14 felan olabilir

5. 1 si bence pet modulu varken gereksiz
    2 si olmalı bende çoksıkıntı yaşıyorum
    3 su tamir kuponları çok degerli 500 uri degerinde az degil onun için isteyen kupon versin
    4 su 12 lik yeterli bence ben ageiste 1 boş yer bile var yani 12 lik olabilir

6. Tamam fikriniz için teşekkürler ben unutmuşum modülü bende yok :)

4. maddedeki slot CPU 12'lik olarak değiştirdim.

Yani bir yenilik çıksın onun için harcayabilelim değil mi ?

Son düzenlenen: 15 Kasım 2014
    *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu şekildeki konular (madde halinde istek) hakkında işlem yapılamamaktadır. Konunuzu birtek düşünce tarzı için ve detaylı bir plan ortaya koyarak yapınız. Burası Günceleme ve Fikir Havuzu bölümüdür istek değil. Lütfen aynı içerikte konu olup olmadığını araştırdıktan sonra konunuzu açınız.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.