Birkaç konu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane_Laz tarafından 12 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efsane_Laz

Efsane_Laz User

Forumda LF-4 geliştirme tablosunda %30'luk indirimi göz önüne alarak işlem yapılmış ancak oyundaki %25 indirim saatiyle maliyetin ne kadar olacağı yazılmamış. Bir cmye sordum 45k dedi, siz de hesaplayıp foruma eklerseniz sevinirim.

Birçok oyuncuda kalp düzeni var, şunu merak ediyorum. Goli ve aegise 15 tane kalkan takıyoruz. Kalp ve argeyle gemideki kalkan 288.750 oluyor. 15 kalkan da 16 level olursa bu rakam kaç olur? (güçlendiricisiz)
    • Yengeç uçuş düzeninde kami atılmıyor bu foruma yazılmıştı ama geçenlerde yine cubideyken atamadım yengeçteyken kami.

Vip üyelik açıklamasına skylab gönderim süresini de kısaltır diye eklerseniz vip üye alımında artış olmasa en azından daha sağlıklı bir açıklama olmuş olur

Son 1 aydır 5-3'e girdiğim yok (savaş klanlar yüzünden) ama şunu öğrenmek istiyorum. Battleray npcsini suistimal edip sürekli interceptore kamikaze atanlara bir yaptırım var mı? Varsa bu oyuncuları şikayet etmek için neler yapabiliriz? Video lazımsa en az kaç dakika video lazım ve videoda neler gösterilmeli?

PvP haritalarındaki m***** ve 5-3'teki b****lar için çalışmalarınız var mı? Varsa neden havocu yokken şuan full hercules olan oyuncular b** kullanmaya devam ediyor, tespit aşamalarında sıkıntılarınız mı var?

Ayrıca foruma bir konu açılmış saimon mordon vs. rütbeleri silinsin diye. Zamanında gidip lordakia ve streuneri sildiniz böyle yapılacağını yaratık kesme verileri sıfırlansaydı aynı hesaba çıkacaktı. mordon ve saimonun da verileri sıfırlanabilir böylece saimon keserek general olan botçular sağlam bi tokat yer

Diğer bir sıkıntı başarılar kısmıyla alakalı. Örneğin açılmamış bir başarıya göz atalım

Kutuların kralı
      1.000.000 avantaj kutusu topla.
      16X.XXX / 1.000.000

Görüldüğü gibi başarı daha açılmamış olsa dahi açılmasına ne kadar var bunu görebiliyoruz.

Demaner hunt başarı kısmında böyle birşey yok.

Tedarik sonlandırıldı!
      25 Demaner Yük Gemisini Yok Et.

İlk başarıyı açtım belki 24 tane demaner kestim ama bunu göremiyorum, yani başarıyı açmam için kaç demaner lazım göremiyorum

okuduğunuz için teşekkürler iyi oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2015
  2. Merhaba ;

Forum baştan aşağı toparlanıyor zaten. S.S.S konularını incelerseniz hepsinin güncel konular olduğunu göreceksiniz, tüm forum ekibi S.S.S ile uğraşıyor şuanda. Yeni başlayan oyuncularımız oyunu öğrenmek için sıkıntı çekmesin diye.

Diğer yandan belirli bir süre sonra bir konu açacağız ve bu konu altından forumda olmasını istediğiniz konuları yazacaksınız ve forumda herhangi eksik bir şey olmayacak. Buna geliştirme maaliyetleri / 16. seviye ekipmanları da dahil.

Oyun içi sorunlarınızı Teknik Konular bölümüne açarsanız rapor halinde Almanya'ya iletebiliriz.

Oyun içi fikirleriniz içinde aynı şekilde Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konunuzu açarsanız yine rapor halinde Almanya'ya iletebiliriz.

Keyifli Forumlar.

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.