Birkaç soru, bir kaç sorun.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [ЯΛJФЛ_ЯФЛÐФ]-TR tarafından 20 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saygıdeğer yönetici,

birden fazla konu açmadan tek bir başlıkta sorularımı sıralandırarak cevap arayacağım.

şimdiden teşekkürler.

1- Uzun süredir oyun oynamıyordum yaklaşık 1 haftadır tekrar başladım. Fakat hem chrome hemde mozilla uygulamasında flash player donması ile ilgili sorunlar yaşıyorum. chrome ile sekmeler arası geçtiğimde oyun ekranına dönemiyorum. mozilla da ise ekranım aniden duruyo (herhangi aksiyon olmadan bile) sekmeyi küçültüp tekrar ekrana çektiğimde gelmiş oluyor. flash player en son sürümde, internet hızım 8mbs. (1 sene önce oyunu 4mbps hız ile oynuyordum)

2- stabil bir hıza sahipken bile her poırttan atladığımda bağlantı koptu alıyorum fps değerlerim normal gözüküyor. çözümü var mıdır ? yada ne ile alakalıdır.

2- kazançlı saatlerde gelen oiller katlanıyor mu ?

3- plutusun deneyleri oyun ekranındaki ilerleme puanları tammalanınca yeni aşamalar geliyor mu ? 15bin uri karşılığı yenilenebiliyor yazıyor fakat aynı standart mı dır gelen aşamalar ? yani başamı sarıyor ?

4- sanırım x4 denen olay var. bu x4 saati her hafta belirli bir zaman da mı çıkıyor ? Eskiden pazar saat 8de x3 sabit çıkardı gibi ?

5- çılgın kubi kalktı mı ?

2. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

yenileyince tekrardan puanları toplayıp aynı ödülleri alıyorsunuz ödüllerde bir değişiklik olmuyor çılgın cubi kalktı 35k protegit görevinin gelmesiyle birlikte diğerleri hakkında pek emin değilim

3. _01_

_01_ User

1/ sorun yalnızca sende pc'nde yada bağlantından değil , genel olarak hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz. Client çalışmaları devam ediyor muhtemelen biraz daha rahatlayacağız çıktığında

2/ bağlantı koptu günde bir kaç defa dediğin şekilde bende yaşıyorum yeniden bağlan deyince geliyor ama yine de 3-5 saniyelik kopmaya sebebiyet veriyor.

3/ 15 bin uri ödediğinde başa sarıyor aynı aşamaları tekrarlıyorsun farklı bir ödül gelmiyor.

4/ çarşamba cuma cumartesi ve pazar akşamları katlayıcı çıkıyor cuma/cumartesi çıkanlar genelde aynı saat 18:00 de başlıyor örneğin bugün çıkan x3 haftasonu x4 gelmeyecek anlamına gelmiyor fakat ne geleceği belli değil bildiğim kadarıyla sistem atıyor fakat saat 18:00 den sonra kontrol edebilirsin.

5/ Evet kaldırılmış.

6/ Kazançlı saatte yalnızca uridium katlanıyor paketin içinde yer alan oiller bildiğim kadarı ile katlanmıyor.

4. DUMAN.

DUMAN. User

Çılgın cubi maalesef ki kalkmıştır.

5. Labirent

Labirent Guest

Merahaba,

Öncelikle cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz.

1. Anladığım kadarıyla sisteminiz düşük kalıyor bunun için size maxthon tarayıcı kullanmanızı önereceğim, farkı elbet göreceksiniz.

2. Hayır oil miktarı kaç yazıyorsa o miktarı elde edersiniz.

3. Sıfırlarsanız aynı ödülleri tekrar baştan kazanabilirsiniz. Farklı ödüller gelmemektedir.

4. Kazançlı saatlerin belirli bir saati yoktur ancak haftasonu 18:00 gibi anasayfayı kontrol edebilirsiniz. Otomatikman çıktığı için kesin saatini bilemiyoruz.

5. Çılgın cubikon etkinliği hakkında bir bilgi şuan yoktur. Tekrar gelirse duyurusu yapılır.

İyi forumlar

6. sırf bunu denemek için gaming bir internet cefeye gittim aynısı oradada oldu. :S o yüzden içim rahat

Becs*** bunu beğendi.
  7. _01_

_01_ User

donma problemi 2d de çok fazla yaşanıyor sistemle alakası yok ekranı tam ekran yapıp düzelttiğimiz zaman düzeliyor senlik bir durum değil yani

8. 2d oynadığımı kim söyledi ki :D 3d dendir diye 2 dyi denedim o daha betermiş :D tekrar 3d döndüydüm :D
    bir ara flash player desteği kaldırılacaktı onunla alakalı mı ki acaba :S

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.