Birkaç soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Forumcu. tarafından 1 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumcu.

Forumcu. User

Merhaba,

1- Öncelikle kapılardan max. verim almak için sizce kaçlı basılmalı? Uridium kasmak için PvP de kutu topluyorum haliyle gg de birikiyor. Şu anda 106 gg var. Sizce direk 100 gg mi basmalıyım yoksa teker teker çarpan çıkararak 6x'ten sonra mı 100 basayım?

2- 6lf3 3bo2 1 irisim ve 13.000 uri var. Günlük en az 10k uri kasıyorum.(Vega) Önce kalkanları tamamlayacağım sonra da lf3 leri. Peki onları tamamladıktan sonra Ar-Ge'ye başlamalı mıyım, yoksa irislere mi yönelmeliyim? Eğer irislere yönelirsem kaç iristen sonra Ar-Ge'ye başlayayım? (Şu anda 2 arge)

3- Bugün 13k uriyi 20 yaparım. 4k daha toplayıp 2. irisi mi alayım, 2 adet kalkan mı? ( Veya 1lf3 1b02)

4- Kristallon kesmek için minimum ekipman nedir? (Örn: En az 10 lf3 5bo2 gibi)

2. Merhabalar;

1-Galaxy kapısı açmada kendi yöntemimi söyliyim size kapılar açılmaya yakın 5li basıp çarpanları kullanıyorum tabi kapılar 0 daysa 100 lü basıyorum pek çarpan vermiyor o zaman tabi bu benim kullandığım yöntem.

2-2. veya 3. iristen sonra geri kalan irislerinizi ihaledencredi ile almanızı tavsiye ederim böylelikle irislerinizi tamamlarken uri ilede arge yapmış olursunuz.

3-Geminin ve irislerin içinde boşluk kalmadan iris alın bence.Yani bo2 kalkanları fullersiniz 2 tane boşta olur iris alırsınız içine kalkanları direk koyarsınız benim görüşüm budur.

4-Ekipmanınızı söylerseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım bu sorunuzu.

İyi forumlar.

3. Forumcu.

Forumcu. User

Öncelikle cevaplarınız için çok sağolun modum. Ekipmanlara gelirsek:

6lf3 diğerleri lf2

3bo2 diğerleri bo1

Hellstorm Launcher 2

1 İris 7 Flax i İris 5 Flaxlar 6 level, hepsinde lf2 var.

Hız jeneratörleri tam ve bütün ekstralar var. Şu anda tallon kesemem, fakat kesmem için en az kaç kalkan ve vuruş gücüne sahip olmam gerektiğini bilmek istiyorum.

4. Merhabalar;

Bu sizin ekipmanınızla kristallonun etrafında dönerek kesebilirsiniz.Ben önceden kesiyordum o şekilde lf4,havoc,herkül filan yokken :).Tabi dikkatli olmanız gerekiyor hasar almaşsanız sürekli dediğim şekilde rahat rahat kesebilirsiniz tabi ilk başta biraz sıkıntı olabilir alıştıktan sonra rahat rahat kestiğinizi göreceksiniz:).

İyi forumlar.

5. Forumcu.

Forumcu. User

Madem öyle yakın zamanda tallon kesmeyi denerim, çok yardımcı oldunuz modum teşekkür ederim. Başka fikirleri olan arkadaşlar varsa onlardan da fikir alabilmem için konu bir süre daha açık kalabilirse sevinirim :)

6. Merhabalar;

Tabi biraz daha kalabilir.Yardımcı olduysak ne mutlu bize:).

İyi forumlar.

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1) Ben valla 100 lü basıyorum ve 100 lü basınca sürekli kapılara çarpan 6 geliyor.

2) Bence önce irisler sonra ar-ge al

3) 2 BO2 al

4) Eğer sabırlıysan boss tallon bile kesebilirsin döndürerek.

8. Merhabalar;

Sadece galaxy için yorum yapıcam kapının (Örn. alfa 30 parçada)b şekilde olduğu zaman basıyoruz parça yerine çarpan veriyor .100lü şekilde bastığınızda 15 aldığınız ödüllere bakın orda 10 çarpan veya 7 çarpan filan yazıyor ve onlar boşa gitmiş oluyor diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Valla 100 lü basıyorum mesela baktım 8 tane parça çıkmış çarpanla çıkarsa etrafında beyaz bir çizgi oluyo 8 parçanın 2 sinin etrafında çizgi yok 6 sının etrafında çizgi var o 6 sı çarpan 6 la çıkmış oluyo ve çarpanlar boşa gitmiyo diye biliyorum ben

10. Forumcu.

Forumcu. User

Benim kapı henüz 8'de idi. 100lü bastım çarpan çıkmadı fakat 5 alfa 5 gamma parçası, 77k nanı gövde ve bolca cephane çıktı. Kapı açılmaya yakın Çakır modumun yöntemini kullanacağım büyük ihtimal.

ve ProzeN cevapların için çok teşekkür ederim :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  11. Günlük bu ekipmanla en az 10 k uri kasmana hayran kalım oyun oynama hevesim geliyor nasıl yapıyorsun parçaları 100 erli bas en iyisi iris al bu kadar sonrası gelir :)

12. Forumcu.

Forumcu. User

Goliath varken 1-8 de kasıyordum günlük 10k, Boss StreunteR 32 uri veriyor. Şimdi vegayla kutu toplamaya başladım ve sanırsam günlük 10k dan bile fazla kasıyorum :)

13. biraz daha detaylı anlatsan :)

14. Forumcu.

Forumcu. User

Valla çok detaylandıracak birşey yok :D Bende goliath varken hızlı konfide 1-8 haritasında kutu toplayıp Boss Streunter görünce ağır konfiye alıp kesiyordum sonra da etrafta biriken normal StreunteR'leri kesiyordum. Ben kutu toplamaktan sıkılıyorum diyorsan direk önüne çıkanı kesebilirsin. Ben yarım saatte 1k civarı kasıyordum. Senin lf3 lerin falan daha fazlaysa çok daha fazla kasarsın :)

15. katlayıcı alcam indirim paketi alcam 360 k uri çekcem :D kutu işi iyi gibi sıkılmam aslında haritayı köşeye alırım film izleyerek ama pet lazım yok:D kaç saat oynuyorsun günlük ortalama credist uridyum gg cephane birde ?

16. Forumcu.

Forumcu. User

Günlük toplam 5 saat civarı giriyorum sanırım belki daha az. 1k uri kasıp oyundan çıkıyorum. Anime falan izliyorum sonra tekrar uri kasmaya dönüyorum böyle sıkılmıyor insan. Şu an vega olduğum için creditsi yaratık keserek yapmıyorum skylab'tan promerium gönderip satıyorum. Cephane bildiğimiz x1 ve 2k vuran roket.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.