Birkaç Soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Forum tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forum

Forum User

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben ekipmanımı bir yazayım;
    14lf3 6bo2 1 iris 7 flax. pet yok.
    Şimdi sorularıma geçiyorum;

1- 5-3'te palladium toplarken diğer oyunculara gerek kalmadan npcler patlatıyor. Aşağıdaki buluta girdiğinizde peşinizde bir ordu oluyor neredeyse. Şimdi palla toplayabilmek için bu yaratıkların saldırılarına dayanabilecek ve onları patlatabilecek kadar güçlü olmak mı gerek, yoksa bunun kaçma, takibi bıraktırma gibi başka yolu-yolları var mı?

2- x-8'de StraunteR keserek mi, yoksa PvP'de vega-full hız (katlayıcısız) kutu toplayarak mı daha fazla uridium kasılır? (Eski haritalara çok baskın oluyor leonov'a geçemem)

Bakarsak x-8'in credi ve şeref puanı yönünden de avantajı var fakat bana çok iyi uri kasılmıyor gibi geliyor. Aslında benim için önemli olan şeref puanı. Biliyorsunuz ki şeref puanı arttıkça promeriumları ve diğer taşları satış fiyatımız artıyor. Skylab'ım da full 20 level. Açıkçası StraunteR kesmenin fiyatlara pek bir etkisinin olacağını zannetmiyorum, fakat zeta kapısı oldukça iyi şeref puanı ve ödül veriyor. Palladium sorusu da zeta açmak için zaten. Yeri gelmişken söyleyeyim PvP'de de kutulardan 2 enerji çıkabiliyor.

2. RaViper

RaViper User

1- Evet dayanacak kadar güçlü olmak için 31lf3 15bo2 15g3n 8 iris olmalısınız bu temel ihtiyaçtır goli için. Kaçma veya takibi bıraktırmak içinde hızlı olmalısınız.Hızlı olma konusunda vengeance ve spearhead gemilerine ihtiyacınız var.

2- x-8de straunteR uriduim kasmanıza pek bi yardımı olmaz çünkü ekipmanlarınız az.Eğer x-3 haritasında önünüze gelen her npcyi keserseniz size daha çok uri sağlayabilir. Pvp'de kutu toplamak istiyorsanız katlayıcınız olmalı ve mümkünse argenizide kutu toplamaya yönelik dağıtırsanız sizin için çok kazançlı olacaktır.

3. Forum

Forum User

Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için.

Dediğim gibi leonov ile x-3 x-4 haritalarında uri kasmayı denedim fakat çok baskın oluyor. x-8 de PvP'ye göre daha az uri kasılıyor sanırsam. Şu an için en mantıklısı vega + full hız + promerium'la kutu toplamak.
    Palladium'a gelince oraya bayağı bir sonra gidebileceğim sanırım.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Mademki kasılarak zorlanıyorsunuz dediğiniz gibi kutu toplayarak devam etmelisiniz.Tabiki belirli bir düzeye kadar.Devamında yeni haritalarda kasılmanız gerekmektedir.

İyi forumlar

5. Forum

Forum User

O belirli düzey tam olarak nedir? Yani 20 lf3 3 iris ve 10 arge gibi mi?

6. Traubbe

Traubbe User

5-3'te paladium toplamak iistiyorsan ilk öncelikle 5-1'de orta kısımdan geçmen gerekiyor mayınlara patlamamak adına daha sonra 5-2 haritasına geldiğinde açık arttırmadan Tekli Kamuflaj al Credi ile zamanını bekleyip.Daha sonra 5-3 atladığında normal yerlerden git bulut içine girdiğinde Kamufle kalkacaktır ama senin etrafına NPC toplamasını engelleyecektir.
    x-8 haritalarında StreuneR kesmek ile uğraşacağına x-6 haritasında Cubikon kesenlerle beraber sende Cubikona ateş et ve sende Cubikondan gelecek olan ödüllerden yararlan.Bir Cubikona 10 kişi bile saldırsa 100K civarı Credi +100 Uridium geliyor her halükarda.Eğer istemessen 1 kişi ile beraber grup olup x-7 haritasında Tallon kes.1 Tallon sana 400K Credi ve 128 Uridium veriyor grupta sen ve bir başkası olursa 200K Credi ve 64 Uridium senindir tabi karşı tarafın seviyesi önemlidir.

7. Forum

Forum User

Yapabildiğimde cubikon yapıyorum biri patlatana kadar :) Peki Sise kadar kamuflajlı gittik diyelim. Sisin içindeyken de çok yaratık geliyor mu?

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yada sisin yan taraflarında sadece pete toplatabilirsiniz.

İyi Forumlar

9. Traubbe

Traubbe User

Sen kamuflaj halinde olduğunda sana hiç bir yaratık saldırmaz ve seni NPC ve oyuncular göremez anca küçük harita da gözükürsün.Sisin içine girdiğin andan itibaren kamuflajın kalkar.Yakın ve saldırıda olmayan NPC'ler sana saldırmaya başlar.

10. Forum

Forum User

Pet de yok ki modum bu ekipmana göre alıp almamayı düşünüyorum fakat palla için gerekli sanırım.

Sağolasın hocam çok yardımcı oldun.

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Pet almanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar

12. Forum

Forum User

Peki modum o zaman pet için uri kasacağım teşekkür ederim.
    Konu kilitlenebilir. :)

13. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.