birkaç soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®±•ÑéxØÑ•±® tarafından 10 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. havocları tamamlamak için zeta yapıyorum genelde çoğu yerde güve yazıyor kapılar için fakat kalkanımda yetersiz kalıyor kami atmak için durduğumda kalkan direk sıfırlanıyor
    full bo2yim 19 arge(kalın) promeriumla birlikte ağır konfide 225k kalkan oluyor ki buda yetmiyor
    hangi düzen suan en çok işime yarar ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bende zeta yaparken güveyi kullanıyordum.Kalkan bitmeden canı bitiyor.Kamikaze atmak içinde ikinci konfinize geçebilirsiniz.Attıktan sonra güve kullanacağınız konfiye dönersiniz.

İyi forumlar

3. Revontuli

Revontuli User

kapılarda kamınde varsa halka al cok rahat bıtırrısn kapıları

4. Aliens

Aliens User

Şahsen Size tavsiyem Zeta kapısında kamikaze atmaya uğraşmayın. Vaktinizden çalar. Zaten kapı güveyle rahat bitiriliyor. Ben iki irisliyken x1 ile güve düzeninde uzun sürsede rahat bitirmiştim.

5. Zetada Kami uğraştırır sadece en sonda uberler cıktıgında bir konfine ağır dizip halkan varsa öyle kami atabilirsin başka türlü kami pek işine yaramaz azten güve ile x1 bile vursan kami atana kadar aynı damageyi vurmuş olursun kalkanınada değecegi için kaminin.

6. yani güve alıcam teşekkürler kilitlenebilir

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.