birkaç soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheJ3aDBoy tarafından 18 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

1. yeşil korsan kutusu ile altın korsan kutusundan nano kondansatörü ve onun gibi parçaların düşme ihtimali aynımıdır

2. hurdalar çok nadir çıkıyor daha hızlı düşürme yolu varmı veya bu hurdalar belirli bir zaman geçtikten sonramı oluşuyor

3. gemi değiştirirken zorluk çekiyorum tüm eşyaları aktif gemiden çıkarıp diğer gemiye takıyorum buda zaman alıyor bunun kolay bir yolu varmı

4. full lf3 - full bo2 - full elit hız
    goliaht - aegis
    full iris
    pet 7 lwl (8 lwl olacak 100 k tp kaldı)

bu özellikler ile alpha,beta,gamma ve zetayı yapabilirmiyim yapabiliyor isem ne kadar zorlar

2. 2) hurda için cevap vereyim dostum öncelikle, şimdi hurda çıkma ihtimali saimon<mordon<boss saimon<boss mordon<uber saimon<uber mordon yani en az düşme şansı saimonda bende bu aralar biraz hurda düşürmeye uğraşmıştım x3te çalışmanı tavsiye ederim özellikle bosslara odaklanırsan mümkün oldukça kısa sürede çıkarabilirsin. Fakat işin içinde bir de şans faktörü var 10tane boss mordon kesersin düşmez bir tane saimon kesersin düşer. Burda işin sırrı sabırla devam etmek :)

3) Eğerki aynı geminin farklı tasarımları arasında değişim yapıyorsan hangarda yönet kısmına girdikten sonra pencerenin sağ üstündeki aktarma sistemi butonundan mevcut konfigürasyonlarının aynısını farklı bir tasarıma uğraşmadan aktarabilirsin. Fakat gemi değiştirirken teker teker yapmak zorundasın diye biliyorum.

4)alpha, beta ve zetayı yapabilirsin. Bende benzer bi şekilde yapmıştım çünkü :) Ama gamma hakkında pek birşey söyleyemem protegitlerde zorlanabilirsin. Önceliğin zeta olsun bence şuanlık alpha beta gammayla pekte bir işin yok gibi görünüyor.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

zeta açık değil alpha beta ve gamma açık :) zeta 40 parça oldu

4. Açıksa alpha ve betaya gir bir yandanda zetayı tamamlamaya çalış :) ama girerken seprom felan basmayı unutma lazerlerine kalkanlarına roketlerine faydasını çok görürsün

5. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

pvp de kutu toplayarak enerji elde ediyorum hedefim zaten zeta şuan :) ilgilendiğiniz için teşekkürler
    ------------------------------------------
    1. sorunun cevabını bilen yazarsa sevinirim :)

Son düzenlenen: 18 Haziran 2017
  6. Rica ederim iyi oyunlar :)

7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederiz.

1. sorunuzun cevabı, ortalama ikiside aynı sanırım. Bana yeşil ganimet anahtarından biraz fazla çıkıyor gibi.

İyi forumlar.

8. takemyhard

takemyhard User

1. sorunuzunu tam anlayamadım aslında?.. amacınız hangi ekipmanı yada tasarımı üretmek?... yinede fikrimi söyliiim ; eğer 1 anahtarınız bile varsa zeus gününde açın bence...
    2. sorunuzun cevabı basit; ubere gidim gücünüzün yettiği yaratıkları kesin boll boll toplarsınız, destekler ve gnlk dsylarıda kar kalır size :)
    3.sorunu aslında bu oyun geliştiricilerinin en büyük hatalarından biri bence :( oyuncuyu soğutmak için bukadarr ustaca bi manevra yapılamazdı düşman bile olsa :( hangarı aç desen bile 2 dakka,etkinleştir desen 2 dakka, yönet desen 2 dakka, birde ekipman yüklerken kastımı off gece bittii :( gemi düzeceem derken oyun zevki kalmıyor :( aklı olan bi do'cunun el atmasını umuyoruz ama bakalım o kadar akıllısı çıkacakmı :(
    4. sorununuzun cevabı çok basit :) : hangi gemi olursa olsun bütün kapıları yaparsınız :) sadece sabır :) ama ben hızlı yapacam derzeniz helix400 size avantaj sağlar :)

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

1. Net bilgi yok.
    2. Sadece çok hızlı uber ve boss npc kesmek.En iyi yolu 4-5de takılmaktır.Ancak belli zaman geçme gibi bir durum yok.
    3. Eğer değiştirdiğiniz gemiler aynı tür ise, örneğin goliath-venom-sentinel-solace veya aegis-a-elite gibi slot sayıları aynı olan gemiler ise "aktarma sistemi" ni kullanabilirsiniz.
    4. Zetayı çok kolay yaparsınız.Alpha da zorlamaz ama uğraştırır.Beta ve zeta için, P.E.T in 8 seviye olup 3. seviye kamikaze almanızı öneririm.Bu şekilde çok çok kolay yaparsınız.
    İYi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.