Birkaç soru

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve desperado*47 tarafından 14 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba herkese iyi akşamlar,
    Bilmediğim çözemediğim birçok konu var.. Malum oyuna ara vermiştim o zamandan bu zamana çok fazla yenilik gelmiş o yüzden soruları tek tek sormak yerine aklıma takılanları toplu bir şekilde sormak istiyorum ve bana bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öncelikle güzel bir arge düzeni istiyorum ama ağırlıklı olarak NPC, Savaş ve Şeref üzerine bir dizilim önerin. Buna Tecrübe Puanınıda sıkıştıra bilirsek çok daha iyi olur.

ikinci olarak Tecrübe ve Şeref desteklerini en fazla ne kadar alabilirim, Şuana kadar 4-5'te kestiğim NPC'lerden kazandığım desteklerle en fazla %35 yaptım buna kampanyadan %50 ve dükkandaki desteklerden %10 ve grup destek dağıtımından %5 alırsam ve bunların toplamı %100 oluyor ve tüm bunlara Klan Savaş İstasyonunu artı olarak diroit düzenini ve gemi tasarımını da eklersek bu yüzde oranı daha da yükseliyor. Tüm bunları toplarsak ortalama %115 ya da %120 gibi bir şey mi oluyor?

Üçüncü olarak, Palladium toplarken petim çok yavaş hareket ediyor ve çok ağır topluyor peti nasıl hızlandıra bilirim ve bazı gemiler hiç hareket etmeden duruyolar ama petleri haritayı geziyo benimkisi 6 Adet radarım olmasına rağmen peşimi bırakmıyor.. Bu işin sırrı nedir yoksa radar sayısını fullesem ve ben hareket etmesem pet bütün haritayı gezer mi?

Dördüncü olarak Citadel ile kasılma zorluğu nedir? Bende var ama hiç kullanmadım Surgeon, Pusat, Tortu, Hekate başta olmak üzere saatlik günlük ve haftalık tüm gemi ve tasarımlar bende mevcut NPC kesmek için hangisini önerirsiniz? (17 PH - 3 MS - 3YS - 3 Promethus geri kalanı 13-14 seviye LF4 ve 10 Havoc mevcut)

Son olarak Spartanları nereden temin edebilirim? Kapı, Birleştirme, Görev veya Sandıklardan vs vs hangisinden bulabilirim?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

1. Arge düzeni tavsiyesi için geminizin arge puanlarının sayısını bizlerle paylaşmanız gerekmektedir. Bence buradaki Arge Demo programi ile kendinize uygun olan Argeyi bulup, bu dağılım için çalışabilirsiniz.
    2. %100 TP, ŞP ve istasyon desteği olmadan maksimum %130 TP ve %115 ŞP desteği olabiliyor. EPHON-100 ve istasyon destekleri ile bu oranlar %280 TP ve %265 ŞP oranına çıkabiliyor.
    3. Petinizin hızı sizin geminizin hıznın 1.2 katıdır. Geminiz yavaş ise veya haraket halinde değilseniz petiniz yavaş veya hiç haraket etmez. Geminiz ne kadar hızlı olursa petiniz o kadar hızlı haraket eder. Radar menzilini artırmanız petinizin daha uzaktaki hammadeleri toplamasini sağlaycaktır. Lakin belli şartlarda geminiz haraketsiz olduğunda pet yanınıza gelecektir.
    4. Lazer slotlarının az olması vuruşunuzu etkliyecektir. Diğer yandan DP ve jenaratör slotunun fazla olması size daha fazla dayanma olanağı sağlayacaktır. Benim kişisel görüşüm Hecate gemisini kullanmanız yönünde olacaktır. Hem DP, hem sağladığı bonus hasar ve yeteneği ile elinizde bulunan en iyi kasılma gemisidir. Elinizde olan Prometheus ve geliştirmeli LF-4'leri mutlaka ilk droitlerinize takın bu sayede bu lazerlerin vuruşları droitlerinizin sağladığı bonuslar ile artacaktır.
    5. Spartan hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
    İyi forumlar.

3. Çok teşekkürler admin bunlar yeterli fakat son bir şey spartan için kronos kapısını bitirdiğimiz de tarif kalıcı olarak mı geliyor yoksa her defasında kapıyı yapmamız mı gerekiyor?

4. tarif kalici olarak kaliyor sadece 1 kez yapman yeterli olacaktir

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kapıyı bir kez bitirdiğinizde kalıcı tarif alırsınız böylece istediğiniz her an ve istediğiniz kadar Spartan birleştirebilirsiniz.

İyi forumlar.