Birkaç sorum var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ela-Gözlüm tarafından 25 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyun içerisinde hangi kalkanı tavsiye edersiniz füzyon kalkanımı yoksa bo-02 kalkanınımı geliştirmeliyim?
    normal lf4 leri geliştirmemi tavsiye edermisiniz? 4 farklı lf4 daha gelmiş normallerle idaremi edeyim yoksa onlarımı bekleyim?
    en son ne zman Zeus günü geldi?
    petler 15 den 20 lv e çekilmiş ama ben bir farklılık göremedim lazer sayısında felan ayrıyeten dükkana mod 4 protokül felanda gelmemiş ama bazı oyuncular ellerinde mod4 modüllerin protoküllerin olduğunu söylüyorlar bunları nereden temin edebilirim kamikaze ve kombo gemi tamirin lv4 ü var mı?

2. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

b02 kalkanı daha güçlüdür , normal lf4 geliştirmenizi tavsiye etmem çünkü ileride yeni çıkan lf4 leri fullemek zorunda kalacaksınız ve geliştirdğiniz uridiumlar boşa gidecek , yenilerini fullemeye gayret ederseniz daha iyi sonuçlar alırsnız. zeus günü önümüzdeki ay gelecek takvimden ne zaman çıktığına bakabilirsiniz. P.E.T. ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Pet 4lvl modülleri sadece etkinliklerden kazanılabilir. Etkinliklerin içeriklerin kontrol ederek bilgi edinebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  3. bo 2 daha güçlü ama füzyon kalkanıda daha hızlı yenileniyor doluyor aradaki 2 k fark ne kadar etkileyecekki?

4. MERKÜR

MERKÜR Guest

Merhaba,

B02 10.000 kalkan gücü sağlar ve hasarın % 80'ini absorbe eder.
    Füzyon kalkanı III %6,25'lik yenileme bonusu, 8.000 kalkan gücü sunarak rakibin % 80'ini absorbe eder.
    Buna göre hangisi sizin tercihiniz olursa onu kullanınız, B02 benim tavsiyemdir.

İyi forumlar.