Öneri Birleşen PET ' Ler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √ΛS•¤°»SPΛCΞ«°¤•√ΛS tarafından 4 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Birleşen PET ' Ler Gelsin mi ?

1. Hem gemimizle hemde petler arası birleşme olsun.

18,2%
  2. Sadece gemiyle pet birleşme olsun.

18,2%
  3. Sadece petler arası birleşme olsun.

4,5%
  4. Hayır, hiçbiri gelmesin!

59,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar, şöyle anlatayım ;

KENDİ GEMİMİZLE PET BİRLEŞTİRME:

Buradada petimizi kendi gemimizle birleştirmek için pet birleştirme modülümüz olması gerekecektir buda dükkanda pet modüller bölümünden satılacaktır, diğer modüller gibi 1-2-3 seviyesi olabilir sadece tek modülde olabilir bonuslar ona göre düzenlenebilir. Biz tek modül üzerinden bakalım petimizi açtıktan sonra birleştir modülünü seçtiğimiz zaman petimiz gemimize yaklaşıp gemimizle birleşecektir burada pet birleştikten sonra petin belli parçaları gemiye modifiye edilebilir yada gemimizin etrafını kalkan tarzı bir çember çevreleyebilir bu darkorbit ' in tasarım ekibine kalmış bir şey. Bonuslara gelelim : gemimizin hasarı %20 artacak kalkanımız %25 civarı ve istenilirse dp ve hızda artabilir yada azalabilir bunu da darkorbit ekibine bırakıyorum ( oranlar değişebilir )

Yani fikrim böyle değişik bir şeyler olsun istedim yenilikler falan iyidir her zaman oyuncuları heveslendirir :)
    Beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri yazabilirsiniz eklenilmesini / çıkarılmasını / değişmesini istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz ( Fikir Geliştirilebilir )

Son düzenlenen: 7 May 2017
    Beton!1 bunu beğendi.
  2. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

birleşmeden önce petlere nikah kıyılması gerekmezmi..sonra nikahsız birleştirmeden dolayı petleri elimizden almasınlar..

Beton!1 ve takemyhard bunu beğendi.
  3. ben hocayım nikah kıyarım yeterki birlik olsun :D

Beton!1 bunu beğendi.
  4. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

yav tamamda bunun şahiti var cartı var curtu var bide resmi nikah olmalı ..sade hocayla olsa bende okurum bişeylerde resmi olmadan olmaz..

Beton!1 bunu beğendi.
  5. ya birader çekin gidin başka yerde saçmalayın :D biz ne diyoruz bunlar ne diyor konuyu meşgul etmeyin

Beton!1 bunu beğendi.
  6. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

lütfen kabalaşmayalım..öyle basit bir konu değil ortada çiftleşme söz konusu iyi düşünmek lazım..kemal sunal olsa kesin bu konuyu sakıncalı der red ederdi..ah rahmetli aaaahh.

Beton!1 ve takemyhard bunu beğendi.
  7. ya birader yürü git mod gelicek kitliyecek şimdi konuyu :D

Beton!1 bunu beğendi.
  8. Merhaba ,

Arkadaşlar konuyu amacı dışına çıkartmayalım. Daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.

Beton!1 bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

bide petlerin mezhebi,dini aynımı bakalım... hocada kıyamaz nikahı sonra, boşanmaya kalksalar uluslararası sorun olur bence :)

Beton!1 bunu beğendi.
  10. Beton!1

Beton!1 User

Kan Testi İçinde Hastane Lazım

takemyhard bunu beğendi.
  11. Ya birader ne gereksiz yorumlar yapıyorsunuz beğenmediyseniz hayırı seçersiniz olur biter !

12. Prophecy

Prophecy User

Konudaki saçma mesajları görünce iyi ki foruma konu açmıyorum diyesim geldi.

13. 4646tek0

4646tek0 User

ben hayır dedim fakat saçma diye tabir edilen mesajların saçmalığı sanırım konu saçmalığıyla orantılı..aklına esen konu açar oldu..mevcut onlarca sorun varken..artık bu fikir havuzu konu açma kriterleri bir gözden geçirilmeli..

takemyhard bunu beğendi.
  14. takemyhard

takemyhard User

yok yaa kriterler gözden falan geçirilmesin :) oyun gümleyince biz nası zaman geçirecez, iyi böyle :)

15. zaten 2 gemi bir arada yeterince dert oluyor birde pet birlikteliği oyunu çıkmaza götürr yani 2 gemiyi bir arada gören saldırmasın adamlar istediğini yapsınmı diyorsun bence iyi fikir değil millet birbirinin eteğinin altına yeterince sıgınıyo benim gibi tek tabancalar için bu yeterince can sıkıcı zaten bide böyle bişey olursa oyun oynanmaz naçizane fikrim

takemyhard bunu beğendi.
  16. takemyhard

takemyhard User

sen yaşıyonmu daha :) kaç senedir yoksun haritada :) hangi srvrdasın..

17. tr2 deyim

18. yoruma açıktır dedim zaten istediğiniz eleştiriyi yapabilirsiniz. pet - pet birleşmesi tekrar okuyunca banada saçma geldi sadece gemiyle birleşmesi olabilir ama o mantıklı

takemyhard bunu beğendi.
  19. takemyhard

takemyhard User

oyuna girince arada grup atsana kasrız birlikte hem muhabbet olur :)

20. takemyhard

takemyhard User

tabii bu biraz mantıklı :) bana bugün geminin biri 450k vurdu, petlede birleşsin 600k olsun, ben zaten 700k kalkanla geziyom, banada 100k yeter 2. salvoyu yemeden önceki 1 saniyede :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.