Birleşme bitti hesaba giriş yapamıyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bordo.Mavi tarafından 24 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bordo.Mavi

Bordo.Mavi User

Birleşme bittiği halde hesabıma giriş yapamıyorum.
    Forbidden
    You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.
    Böyle bir sayfa çıkıyor. Sorun nasıl giderilir.

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Server birleşimi sırasında oyuna giriş yapmaya çalıştıysanız geminiz sıkışmış olabilir. Destek birimi ile iletişime geçiniz, yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

3. Bordo.Mavi

Bordo.Mavi User

Destek birimine mail attım. Ama hesaba giriş yapamadığım için ID numaramı bilmiyorum. Ve e-posta adresi kısmına oyunun kayıtlı olduğu e-posta adresi değil, aktif kullandığım e-posta adresini yazdım. Umarım sorun yaratmaz.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Farklı bir hesabınız yok mu,onunla sıralamadan profilinizi bularak linkini gönderiniz ,mailden işleminiz uzar.

Keyifli forumlar..

5. cxxc1

cxxc1 User

hocam bu hesap benim aynı hatayı alıyorum ve neredeyse 2 gündür giremiyorum bende id mi bilmiyorum ve supporta 3 kere giriş nicki ile destek talebi açtım açar mısınız şunu artık lütfen ya ay sonu avantajlarından yararlanamayacağım böyle giderse

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2018
  6. By_LED

By_LED User

aynı sorundan bende müzdaribim be ticket attım 36 saat oldu bi cevap yok . 403 forbidden hatası

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Forumda link paylaşımı yasaktır. Bu size son uyarım, tekrari halinde ceza uygulanacaktır.

Sorunun tek çözümü supportta yazmaktır. Hesap id'nizi supporta daha önce yazdığınız maillerden bulabilir ve ya hesap İD yerine pilot profili linkin yaza bilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.