Birleşme konusunda bilgi verin artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prophecy tarafından 16 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Server birleşimi biliyorsunuz ki biz yapmıyoruz merkez ekip yapıyor. Serverleri birleştirirken hatalardan arındırıyorlar ki bir hata bug vs. olmasın. Bu yüzden birleşim biraz yavaş ilerliyor.
    Birleşecek sunucular buradan yayınlanıyor.

İyi forumlar.

2. Bazen size az yapıyorlar diye düşünüyorum arkadaş şu foruma girdinmi baştaki konulara bir bak orda server birleştirme konusu var gir içine sk2 sunucusu kimle birleşecek yazıyor. Çok garip insanlarsınız bence.

Son düzenlenen: 17 Temmuz 2018
    Prophecy bunu beğendi.
  3. TR serverları seneye birlesir.

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Lütfen küçük harf yazmaya özen gösteriniz forum kuralları gereğince büyük harf ile yazı yazmak yasaktır aksi takdirde ceza alacaksınız.

İyi Forumlar.

5. Tamam bir gün boyunca cevabınızı bekledim cevabınız küçük hafle yazınız oldu. admin bey tr serveleri birleşsin istiyoruz sizin elinizden gelen bir şey var gidin büyük admine söyleyin türkiye serverleri birleşsin bir tane bile olsa birleşsin artık bune ya bıktık

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Öncelikle kurallara uyduğunuz için teşekkürler, zaten serverler birleşecek birleşmeyecek diye bir duyuru çıkmadıki zamanla hepsi birleşiyor
    Yabancı Serverler önden başladı zaten elimize net bir bilgi geçse sizlerle payalşırız hangi tariht birleşeceği hakkında.

İyi Forumlar..

7. Tamam Bilgi Gelse Bizde Görecez Ama Bizimki Sonda Olmasın Kardeş Gidin Söyleyin Türk Oyuncuları Bunu İstiyor Diye Herkez Benimle Aynı Düşüncede Adminim. Cevap Bekliyorum Sayın Admin ve Sonra Konuyu Kilitleye Bilirsiniz.

Kaplan Admin Değilim.

İYİ FORUMLAR.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.