Birleştir Parçaları Hk.

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ..poyraz.. tarafından 4 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ..poyraz..

..poyraz.. User

Selamlar herkese,

Oyunu uzun zamandır oynamıyorum.

Birleştirde yeni tasarımlar gördüm, almak için veri parçası gerekli. Veri parçası nasıl elde edilir?

2. Sorum, elit cephane en kolay nasıl kasılır?

3. Sorum, rx6600 ekran kartı kullanıyorum maxthon tarayıcıda oynuyorum, oyunu akıcı şekilde oynayamıyorum, nasıl düzeltirim?

4. Sorum, Plus gemilerinden en iyisi sizce hangisidir? Modüller hakkında hiç bilgim yok, gemiler modüle göre mi seçilmeli?

Aklımda daha bir sürü soru var ama şimdilik bunların cevabını alsam yeterli.

Teşekkür ederim şimdiden.

2. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

veri parçası --- Merhaba , oyun ekranında üst kısımda Sezon bileti adında etkinlik var. Bu etkinlik penceresine bakarsanız ödüller ve görevler adında iki bölüm var. Görevleri tamamladıkça sezon puanı kazanır buradaki ödülleri alırsınız. Bu ödüllerden biride veri parçasıdır.
    Sezon puanı 3 şekilde alınabilir. Görevler, parayla ve uriyle. Aynı ekranda sağ köşede seviye satın al derseniz uri karşılığı alabilirsiniz.
    Elit cephane , ekranın üst kısmında tüccar takası var. Buradaki ürünleri uri karşılığ alabilirsiniz. Alabilmek için baştan bir defa parayla persus anahtarı almalısınız yoksa ekran aktif olmaz. Size tavsiyem bu oyunda en önemli ve zor bulunan ürünleri alın. En zor iac ve oil bulunur. Bunlar gemi almak ve silah geliştirmeniz için gereken ve en zor bulunan şeyler. Hazır tüccara düşmüşken alın. İkinci önemli olan modüller. Hangi gemiye daha iyi modülünüz varsa o gemiyle oynayın. Plus gemilerde , lazer ile en çok vuruş gücü solaris plusta hesaplamanı paylaşmıştım. Goli, solaris ,pusat gemileri Lazer silahlarda çok iyiler ama oyunun dengesi modül olunca sadece lazerler gücü belirlemiyor. Citadel gemisinin roketi epey güclü
    Modüle göre gemi seçin , geminize göre roket atar seçin. triskellon , hydra, neptün bunları almaya çalışın.

Bu oyunda modül çıkarmak , iac ve oil bulmak çok zor. Geminizi seçmeden iac ve oilleri harcamayın. Tavsiyemdir

Oyunun akıcı olmaması nedeninin çok sebebi olabilir. Serverda yenilemeler var buna denk geliyor olabilrsiniz. İnternetinizde lag olabilir.
    Veya sisteminizdeki bir uygulamam sizi laga sokuyor olabilir. İncelenmeden kesin birşey söylenemez.