Bug / Oyun hatasi Birleştir Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 21 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Gemimde 35 adet Prometheus lazeri vardı. Dün birleştirde 1 adet Prometheus lazeri aldım. Bugün birleştirde geliştirecektim ne yazık ki birleştir geliştirme bölümünde Prometheus lazerim yok. Hala 35 adet var 36 olmalıydı sistemde sorun var ne zaman çözülür?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Genel bir sorun bulunmamaktadır. Sorununuzla ilgili olarak supporta ticket atmanız gerekmektedir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Supporta ticket atmak istemiyorum forumdan bildirdim siz yetkilere bildiriniz sorunum çözülsün herkes görevini laiki ile yapsın.

4. DiaMinnoş

DiaMinnoş User

Birleştir ile pet aldım envanterde vs. görünüyor ama oyun içi hiçbir şekilde göremiyorum, kullanamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Supporta ticket atmadığınız sürece hesabınızdaki sorun fark edilemeyecek ve sorununuz devam edecektir. Buna rağmen ticket atmak istemiyorsanız sorununuzun çözülemeyeceğini belirtmek isterim. Ayrıca merak etmeyin DO ekibindeki bütün yetkililer görevlerini laiki ile yapmaktadırlar.

Petinizin yakıtı olmayabilir. Dükkandan pet yakıtı aldıktan sonra tekrar petinizi E tuşuyla açmayı deneyiniz. Sorununuz bu şekilde çözülmüş olacaktır.

İyi forumlar.

DiaMinnoş bunu beğendi.
  6. DiaMinnoş

DiaMinnoş User

Teşekkür ederim.

.Hypnos. bunu beğendi.