Birleştir sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KEDİETİ7 tarafından 12 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KEDİETİ7

KEDİETİ7 User

Ulan oyundayım tyranos centurion için yonga topluyordum ne kadar olduğunu bakmak için birleştiri açtım açmaz olaydım bide baktım 8 tane zeus parçası birleştirdi üstüne bide yongalarımı istemediğim bi modül için kullandı mağdurum verilen nesnelerin geri alınıp kaynaklarımın iadesini talep ediyorum

2. Support yazman gerekir ama onlarda sana yardımcı olamayacaktır :(

3. en çok korktuğum şey valla, keşke do'da yapılan işlemi geri almak felan olsa

4. Bugün 215 tane 50 li kamuflaj aldım.

Alırken inanır mısınız oyundan çıktım giriş yaptım tekrar tekrar baktım çünkü yanlış bir şey olsa hayatta vermez support ekibi ;)

5. oben

oben User

hadi yaa açtığın gibi kendiliğinden birleştirdi heee vay anasını ya dilekmi tuttun ne ettin hele bi anlat nasıl oldu bunu başka yaşayan varmı merak ettim.

6. KEDİETİ7

KEDİETİ7 User

ya bari işe yarar şeyler de birleştirse eyvalah elimde aegis yok aegisin kalkan modülünü birleştirdi oyun kasıyor fareyi oynatıyorum tıklıyorum oyun donuyor oyun bi kendine geldi mesajlar üst üste gelmeye başladı zeus planı inşa edildi akik yongası 8000 azaltıldı çıldırıcam ya

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu ile gerekli iade işlemlerini Support takımımız bakmaktadır. Lütfen Support ekibimiz ile iletişime geçiniz.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/support-ile-nasil-iletisime-gecerim-s-s-s.127724/

Ek olarak da üstlubunuza lütfen dikkat edin.

İyi Forumlar.