Birleştir Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve caglaykaan tarafından 27 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. caglaykaan

caglaykaan User

Merhaba @.Paradoks. Birleştir açılmama sorunu vardır oyunda kasıyoruz oyunu ve bir şeyler alacağız ama birleştirimiz açılmıyor. Bu sorun artık çok fazla olmaya başladığı için buraya yazıyorum.

2. BUKANN

BUKANN User

evet diroit uçuş düzeni de değişmiyor çünkü etkinlik var oyunda

caglaykaan bunu beğendi.
  3. caglaykaan

caglaykaan User

Valla öyle kardeşim droit uçuş düzeni de değişmiyor. Birleştir de açılmıyor.

4. Her hafta sonu kronik olan şeyler :mad:

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bu yönde genel bir sorun bulunmamaktadır. Aşağıda belirtilen çözüm yöntemlerini deneyiniz.
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S
    Ayriyetten: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download Klasör'ü içindeki çerez dökümanlarınıda silmeniz faydalı olacaktır.

İyi Forumlar.

6. [negro3]

[negro3] User

Sen niye aynı şeyleri papağan gibi tekrarlıyorsun ?? N/A En iyisi hiç cevap yazma

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2020
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gene yan hesabınızla "taciz" atışında bulunmuşsunuz. Bu sebepten ötürü sizi kınıyorum. Oyuncuya belirttiğim durum çözüm olabileceği yönündedir. Sorunun aslını bilmediğimden dolayı "Aşağıda belirtilen çözüm yöntemlerini deneyiniz." ibaresi belirtilmiştir. Sonuçta yazılımcı değilim. Hakaret/Taciz yönünden içeriğinizden dolayı hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır.

İyi Forumlar.

8. caglaykaan

caglaykaan User

Şimdi de aldığım zeus seviye almıyor. Yani birleştir açılmaması zeus seviye almaması bunlar çerezler ile düzelecek sorunlar değil bu dediklerinizi zaten yapmıştır. Bakın sabahtan beri ebedi kapı yapıyorum zeusum hala 1 seviye şimdiye çoktan 6 olmuştu. Suçu birazcık oyunda arayın

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Discord kanalında yaptığım açıklama ile sorununuzun çözüldüğünü belirtmiştiniz. Daha önceki konunuza kilitlenme talep ettiğinizden dolayı şuan ki konunuzu da kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.