Birleştir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ░Kà®àmàn•ØğLµ░ tarafından 6 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun bir aradan sonra oyuna geri döndüm.Birleştir ve montaj diye yeni eklentiler var.Hatta goliath tasarımı falan birleştirebiliyormuşsun.Bu eklenti hakkında nasıl bilgi edinebilirim ?

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Buradan bilgi alabilirsiniz başka sorularınız varsa buyrun sorun :)

İyi forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıklamalar/Sözlük bölümünde yanılmıyorsam konu vardı.

4. Npc'lerden nasıl maden çıkıyor?
    Bende ne kadar maden var nasıl ööğrenebilirim ?
    Birleştir bölümündeki scarp ve mucosm vs. nasıl alabilirim ? (Npc kestip çöpünü aldım ancak çıkmadı)
    Ayrıca birleştir bölümündeki tasarımları mı yapabiliyoruz sadece ? (Bende sadece vengenace için 1 goliath için 1 tasarım gözüküyor)

5. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Madenler farklı farklı NPC'lerden çıkmaktadır. Ve şans üzerine düşmektedir.

Saimon, mordon (boss, uber) dahil bunlardan scrap yani hurda düşmektedir.

Lordakia, lordakium, Sibelonit (boss, uber dahil) musocum

Kristallin, Kristallon (boss, uber dahil) Prismatium

Sibelon, Devolarium (boss, uber dahil) Plazmid düşer.

Ama dediğim gibi sürekli düşmemektedir.

İyi forumlar.

6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

FModumuzun dediği npclerden dediği madenler çıkıyor birde parçalar var hibrit işleyici,nano çanta,nano kondansitörler vb. gibi mesela sentinel birleştiricem diyorsan orda yazıyor zaten şu kadar nano çanta şu kadar hibrit işleyici falan filan istiyor fakat ben sana şöyle diyim eğer npc kesipte maden kasıp birleştircem diyosan çok zor birleştirirsin söyliyim çok az düşüyor şahsen bana,eğer çabuk nasıl parça kasabilirim diyorsan yeşil anahtar al onlardan bol bol parça düşüyor zaten mesela dün 19 anahtar aldım 1 lf4 1 apis geri kalanlar lazer filan çıktı bol bolda o birleştirdeki parçalardan çıktı.

7. Eyyüp47

Eyyüp47 User

bi kac gündür kristallin ve kristallonlardan bayagi bi prismatium düşüyor.sanirim orani arttirilmis...

8. Eyyüp47

Eyyüp47 User

ganimet anahtarlarindan hibrit işleyici çok zor çıkıyor yaf :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.