birleştirden seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yargı tarafından 7 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yargı

Yargı User

mindfire behemothu sadece klanlar kesiyo e dolayısıyla biz mindfire beyni kasamıyoruz birleştirden seprom yaparken mindfire beyni kalksa onun yerine başka bişey gelse yada diğer malzemelerin sayısı artsa daha iyi olur yoksa klansız oyuncular birleştirden seprom yapamayacak

oben bunu beğendi.
  2. onun çözümünü üri çekerken mindfire beyni vererek çözmüşler sanmam böyle bişey yapcaklarını katladıkca kazanda rsb ve mındfire beyni veriyo

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Birleştir kısmındaki seprom tarifi sepromu her zaman elde etmek için kullanılması gereken bir yöntem değildir. Savaşacağınız, kasılacağınız durumlarda Skylab'ınız boş ise alternatif bir seprom elde etme yoludur. Tarif ile seprom elde edilmesi bütün oyuncular için kolaylaştırılmış olsaydı sepromun bir değeri kalmazdı.

İyi forumlar.

4. Yargı

Yargı User

yani güçlü klandaki oyuncuar sizi rahatça kessin sizde çatır çatır kudurmaya devam edin diyosunuz

5. aynen öyle diyorlar karşim.

Khnemu__ARMS bunu beğendi.
  6. the_flood

the_flood User

öyle değil arkadaşlar.diyorlar ki ;
    - bu oyun yalnız oyuncu yada düşük seviye klan oyunu olmaktan çıktı.lütfen kendinize güçlü bir klan bulun yada oyuna yatırım yaparak geminizi güçlendirin.yoksa hiçbir şey yapamaz veya kazanamazsınız.
    ha tabi söylerken bu şekilde demiyorlar o_O

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle sizleri üslubunuz hakkında uyarıyorum. Söylemeye çalıştığım şey seprom bütün oyuncuların rahatlıkla elde edebileceği bir şey olsaydı bir değeri olmazdı ve oyunda bulunmasının bir anlamı kalmazdı. Düşmanınızla gireceğiniz bir savaşta LCB-10 kullanıyor musunuz? Promerium beslediğiniz lazerlerle düşmanlarla savaşa giriyor musunuz? Hayır. Çünkü bütün oyuncuların elde edebilecekleri bu kaynakları ve beslemeleri kullanmak sizlere bir avantaj sağlamıyor.

Seprom tarifini kolaylaştırarak seprom elde etme önerisi sunmanızın bu nedenle oyuna ya da sizlere herhangi bir katkısı bulunmayacağını düşünmekteyim. Aksine sepromun etkisini azaltarak başka sebeplerle oluşan güç farkını daha da açacaktır. Tavsiyem Skylab'ınızı geliştirerek seprom üretiminizi maksimuma çıkarmak ve sevkiyatlarla elde edeceğiniz sepromları düşmanlarla olan savaşlarınızda kullanmanız olacaktır.
    Ayrıca oyun içerisinde aktif bir klanda bulunmanızın da gelişiminize oldukça katkı sağlayacağını düşünmekteyim.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. the_flood

the_flood User

peki siz minerva mod um sizce seprom çok mu kolay kazanılıyor da güç farkından bahsediyorsunuz.hele ki oyunda süre gelen prog cular ve b.o.t sıkıntısı varken.adamlar başında olmadıkları gemilerle prometheus ları fullediler ki zaten öncesinde de düz lazerler ile ama prog desteğiyle 200k çıkarıyorlardı x4 ile (o da en az ) siz seprom mu kolay kazanılsa denge bozar diyorsunuz.bu saydıklarım denge bozmuyormu ?

Sempatik.57 ve Khnemu__ARMS bunu beğendi.
  9. Simdi modum soyle soluyum bl haritasinda kasildigimdan dolayi gemim haftalardir sep görmüyor.

10. forum adminlerinin bigpointi yada oyunun metasını eleştirmemizde ısrarla uslubumuzu oyunun içinde bulunduğu durumdan daha ciddi bi sorun olarak görmeleri... oyun değil dikta rejimi sanki. eleştiririm kardeşim ne demek ya sen bana uslup dersi veriyorsun. heryer botçu, heryer saçmalık. söylerken daha nasıl kibar olabilirim. eleştirmeyeceksek hangi sorun düzeltilecek o zmn. çözüm görmek istiyoruz dile getiriyoruz 30 yaşında insana uslup dersi vermekle meşguller. kaldı ki size çözün de demiyoruz, yetkiniz değil zaten. bunu dile getirmek resmi forumda yasak ama. şimdi nasıl yazarsam sizin için sorun teşkil etmeyecek ya da oyunu eleştirebilmiş olacağım. buraya gelcek cevap yine şu olacak. tartışmaya yol açacak uslubunuzu nedeni ile konu kilitlenmiştir. forumu bigpointe ulaşacak bir kanal olarak kullanmamıza resmen engel oluyorsunuz. bigün de çıkıp diyin ki şu şu sorunlar ne yazık ki şu kadar süredir çözülemiyor. bizde şikayetçiyiz bigpointten. bunlar çözülene kadar da forum önderliğinde şu yazışmaları şu başlık altında biriktiriniz. durumlar düzeltilmezse, bilişim tüketici haklarına başvurarak bigpoint türkiye için adli denetim isteyeceğiz. insanların dekont bile almadan ödeme yaparak para kazandırdığı çinli şirketin oyunda illegal kullanıcılara engel olmak yerine görmezden geldiğini filan ispatalacağız diyin. hadi diyin bi tutarlı açıklama yapın ey mi yaman bey mi yaman görelim... !!! olacak olan şu. bu mesajdan sonra bi süreliğine ban atıcaksınız bana. ya da süresiz.

sadece bugün 250 tane gemi kesmişimdir belki, toplasan 10 tanesi dönüp geri sıkmıştır bana. yıldızlı adamlar avcı modda yaratık dönüyor.
    hepiniz belli klanlarda ts lerde çoğu oyuncuyu tanıyorsunuz. bi girişim olsa yüzlerce kişi aynı anda belli bir tarihte video mesaj aynı anda atılsa yol haritası çizseniz. bu kadar insan size yeterli doneyi sağlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2019
  11. Birazdan yazacaklarımı geri dönüş olarak raporlarınıza eklerseniz çok mutlu olurum.

Tr4-6 serverinde 1 klan bütün bl haritalarındaki mindfire yaratığını domine ediyor. Ve biz bu klanla savaş halindeyiz. Ben zaten sepromun peşinde falan değilim ama bu klan ve onların ittifakları bu yaratık sayesinde seprom için gerekli malzemeleri toplayıp savaş halinde sepromu direkt birleştirden alıyorlar ve biz sepromsuz kaldığımız için yeniliyoruz. Oyuna uzun süre ara vermiştim yaklaşık 2 ay önce geri geldim ve neredeyse her şey klan üzerine. Demek istediğim tek başına oynamak isteyen biri bu oyunu kolay kolay oynayamaz. Prometheus lazeri görevleri mesela. 9.görevde 50 tane attend kesmemiz isteniliyor. Benim şuan 22 tane prometheus lazerim olmasına rağmen burguda x1 ile 30 bin hasar anca görebiliyorum. Henüz 8 tane prometheus lazeri olan adam, 9 milyon canı 4.8 milyon kalkanı olan ve 15 bin vuran bir yaratığı kesmekte ne kadar uğraşacağını tahmin edebiliyorsunuzdur. Ki bir tane de değil 50 tane kesilmesi isteniyor. Benim klanım vardı bir gecede 10 lazeri de aldım ama tek oynayan arkadaşı olmayan klanı olmayan bir adam bunu yapmakta inanılmaz zorlanır. Örneğin hitac etkinliği gelecek yine bir klan bütün hitacı domine edecek klanı olmayan arkadaşlar faydalanamıyacak bu etkinlikten. Demek istediğim oyunda ekip mantığı olması güzel ama bu gidişat biraz suyunu çıkarmaya doğru gidiyor. Biraz daha bireyselliğe yönelik etkinlikler ve düzenlemeler yapılmalı. Çünkü herkes arkadaşlarıyla oynamayı sevecek diye bir kaide yok. Bu konuyu iletirseniz çok sevinirim.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bir klana katılarak bahsettiğiniz kişilere karşı veya onlarla birlikte savaşarak bu değerli madenleri kazanabilirsiniz.

Yinede dilerseniz bu fikriniz ile ilgili Güncelleme ve Fikir Havuzunda konu oluşturabilirsiniz. Üyelerden yeterli desteği aldığında, öneriniz rapor edilecektir.

`
    Izninizle sizi azda olsa Karaşimşek içeriğinin rehberindeki detayları hatırlatayım;
    Az önce okduğunuz gibi bu NPC'ler grup ile imha edilmesi için tasarlanmıştır ve bu gruptaki kişiler sizin klanınızdan veya diğer şirketlerden olabilir. Lakin bir klan her daim sizin gelişmenizde ve oyundan daha fazla zevk almanızda katkı sağlar. Unutmayın ki, Darkorbit bir savaş oyunu, kasılma oyunu değildir. Sizde şu anki arkadaşlarınız veya müstakbel arkadaşlarınız ile birlikte bu değerli madenlerin kontorlu için savaşabilirsiniz.

Seprom %60 hasar bonusu desteği ile oyundaki en değerli maden ve kolay kazanılmadığı açıkca ortada. Sizin rakiplerinizde sizinle aynı seprom sıkıntısın yaşıyorsunuz. Eğer Seprom elde etmek kolay olursa rakiplerinizde aynı şekilde güçlenir. Unutmayın oyundaki güçlü ve güçsüz dengesi çok ince bir çizgi ve bunu korumak için çok büyük çabalar geliştirici ekip tarafından verilmektedir. Bu konuda sizlere açıklayamayacağım, bizzat bildiğim bir çok detay bulunmaktadır.
    Unutmayın ki, sizde emek harcayarak bu lazerleri fulleyebilirsiniz. Sınırlar Dahilinde görev zinciri tüm oyuncular adına oyuna eklenmiş çok önemli bir özelliktir.

Benim gemim Sepromu ne olduğunu unuttu desem yeridir :D Hafta sonu Hades kapısında çift Hammade Bulma Desteği ile birlikte petime çöp toplatarak besleme yapıyorum ki, Promerium rafinesinin üretimi ile birlikte 1 hafta boyunca bu besleme bana yetsin :) Yani unutmayın ki beterin beteri vardır :D

Bizler eleştireye her daim açığız ve bu eleştiriler dozunda olduğu sürece bizler için hiç sorun, sıkıntı yoktur. Lakin yukarıda the_flood, Yargı ve sizin bizlerin ağzındanmış gibi "sokak ağzı" ile yazılan mesajlara asla müsamaha gösteremeyiz.
    Bot sorunundan bizler sizden kat kat daha fazla şikayetçiyiz, banlamların yapılmasını sizden kat kat daha fazla sabırsızlıkla beklemekteyiz.

Forumda bot sorunu ile alakalı onlarca, yüzlerce konu mevcut. Hangisinde sizlerin açtığı konularda forum kuralları ihlal edilmediği sürece bir işlemde bulunduk?

Her daim mesajlarımda bizlerin görevini doğru yapmadığını düşünen üyelere buradaki konudan moderatörlük için başvuru yapmasını önerdim ve size de bunu öneriyorum. Lakin bu üyelerin bir çoğu elini taşın altına koymak istemedi, açıkcası. Büyük ihtimal sizde de aynısı olacak.

Haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız hakkınızı aramak için gereken her türlü hukuksal işlemi yapmakta serbestiniz. Bu konuda sizin veya benim bir yorum yapmamız doğru olmayacaktır. Son kararı yargı verecektir.

Sizce herhangi bir şirket vergi ödemeden bu kadar uzun yıllar ülkemizde var olabilir miydi? Lütfen haksız ittihamlarda bulunmayınız. Her satın alımınızdan sonra e-posta adresinizi kontrol etmenizi size önermekteyim.

Ayrıca mesajınızda ban almanıza neden olacak bir içerik görmediğimi de belirteyim.

Bot banlamları yapıldığında, bu kişilerin hepsi banlanacak ve hakkı ile emek veren her bir oyuncu gerektiği yerlere gelecektir.

Mesajlnlzln ilk kısmına cevabım diğer üyelere verdiğim cevaplar ile aynı olacaktır.

Son bir kaç aydır oyunda yapılan etkinlikleri takip ettiyseniz, bu ektinliklerin sizlerin geri bildirimleri dinlenerek hazırlandığını rahatlıkla görebilirsiniz. Plutus Deneyleri etkinliği gelişmiş, gelişmekte olan ve yeni başlamış tüm oyuncular için büyük olanaklar sağlamıştır. Bu sayede çok değerli teknolojiler ve Hecate gemisin bir çok oyuncu kazanabilmiştir. Geliştirici ekip sizlerin belirtmiş olduğunuz durumun farkında, onlarda bu durumu değişmesi adına planlamalar yapmaktadır, bundan emin olun.

Konuya gerekli cevap verildiğinden ve konu tartışma ortamı yarattığından dolayı konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 8 May 2019
    Minerva ve Lyngvia bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.