birleştirme / montaj hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 29 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .maxpayne

.maxpayne User

gerekli madenler var yeterli ama yeni lf4 hiporlazid i birlrştiremiyorum yeşil yanmıyor neden ne yapabilirim
    bir de havoç ve herküles var bölünme kristalide var nasil spartan yapacağim
    bilgi verin lütfen

Son düzenlenen: 29 Ekim 2018
  2. Ekipmanında boşta LF4 olması lazım hepsi gemilerde takılıysa LF4 gözükmüyordur, 400 dosya lazım bir de madenler harici iyi baktın mı bilmiyorum her şey tamamken olmuyorsa teknik destek gerekir herhalde.
    Spartan tarifinin birleştirde gözükmesi için kronos kapısını yapman gerekiyor.Varsa yine herhalde gemiden çıkarman gerek havoc ve herculesleri tam hatırlamıyorum öyle dene.

3. .maxpayne

.maxpayne User

400 dosyayı kullanacakmı ve boşa attiğm lf 4 de mi kullanip ben de eksilecek doğru mu
    kronos kapisini bir kere yapmam yeter mi

4. birlestirmede gozukenlerin hepsini senden alicak evet.

kronosu 1 kere yapman yeterli

5. Spartanların hepsini aynı anda yap tavsiyem 1'er 1'er kötü oluyor, 2250 bölünme yapman gerek yani.

6. .maxpayne

.maxpayne User

450 var fazlasını bölünme k. nerden bulurum kapı mı hades mi

7. hades dön özel kutular varken

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

HP LF4 İçin 160 Kyhalon, 300 Tetrathrin, 350 Bifenon, 1 Lf4 ve 400 tane günlük dosyası gerek. Bu malzemelerin hepsi var mı?

Spartan için 1 havoc, 1 herkül ve 225 Bölünme Kristali gerekiyor. Spartanın birleştirmeye gelmesi için öncelikle kronos kapısını bitirmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.