birleştirme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ouzbtmn tarafından 9 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ouzbtmn

ouzbtmn User

birleştirme kısmında hiç birşey göstermiyor sayfa boş gösteriyor onun ile birlikte geliştirme ve üst taraftaki çoğu sekmeyi boş gösteriyor birleştirmeden pro alamıyorum yardımcı olabilecek kimse var mı

2. MrWho

MrWho User

etkinlik kapısına gir düzeliyor

3. ouzbtmn

ouzbtmn User

eyw sağolasın deneyip bilgilendirim :)

bl haritasından atlıyamıyorum atladıgım gibi gemi bugda kalıyor ve sabah resetine kadar açılmıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2020
  4. MrWho

MrWho User

evet denemek gerek hangarlarınızı ben şahsen bütün hangarları deniyorum bazısı dediğiniz gibi bugda bazısı açılıyor bazısı 10 dk sonra açılıyor bazısı dediğiniz gibi resete kaladar açılmıyor bazen ubayı denemelisiniz klasik darkorbit işte deniyerek kendinize uygun yöntemler keşfetmelisiniz bu oyun olmaktan çıktı çünkü

5. ouzbtmn

ouzbtmn User

carşamba gününi güncellemede sorunun bitecegini söyleyen adminler vardı ama görüyoruz ki boş laf hepsi gemi 1-8 de takılı kaldı bl haritası ve x5 haritası dışındakilere giremiyoruz korkudan 1 haftadır kapı yapamıyorum ayıp ya

6. MrWho

MrWho User

biteceğini söylemmişler o açıklamayı görürsen eğer bitmesini umut ediyoruz ama bitmesse de şaşırmayın demişler bu cümle zaten bitiremeyeceğiz ama uğraşmıyor da değiliz demek için yapılan bir güncelleme idi.

7. ouzbtmn

ouzbtmn User

aynen öyle aslında yönetimi ele almak lazım :) geçende hakkımı helal etmiyorum dedim diye banladılar :) uslubunuza dikkat edin diyorlar bide hakkımı helal etmiyorum demekte birşey yok bence :)

8. MrWho

MrWho User

ben ortada telefi de arıyorum ama onlarda haklılar telafiyi şuan versinler istemem doğrusu öncee düzeltip sonra telafi versinler ki verdikleri telafi işe yarasın kullanalım

9. ouzbtmn

ouzbtmn User

evet öncelik oyunun düzelmesi olması lazım bencede telafiyi istemiyoruz daha fazla zarar etmiyelim yeter

10. ateistkeci

ateistkeci User

Bu sorunu raporlamışlardı yetkililer en son hala devam ediyor mu :(

11. ouzbtmn

ouzbtmn User

aynen bende hala açılmadı aynı durum ayrıca yaklaşık 15 dk dır kapıda durmuş gemi :)

12. 73mugtar

73mugtar User

oto lar yuzunden

13. the_flood

the_flood User

birleştir vs.geldi de oyunun geleceği yok... geleceği derken ne demek istediğimi anlatmışımdır sanırım :)

14. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Menülerin boş gözükme sorunu raporlanmıştır. En kısa sürede çözülecektir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

15. Merhabalar bu oyunda sadece tr serverindemi oluyor anlamadım tr serveri hariç sıkıntı yok nedendir.

16. ouzbtmn

ouzbtmn User

aslında var zeta kapısına giremiyorum atlamaya basıyorum ama zeta kapısı yerine direk beni ana hangara atıyor

17. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Kapılara gelen sınır sebebiyle maksimum sayıya ulaşıldığı için kapıya giremiyorsunuzdur. Gelen güncelleme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

18. ouzbtmn

ouzbtmn User

daha
    ilk kapı nasıl bi sınır bu ilk kapı yapıyorum

19. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sınır sizin yaptığınız ilk kapıyla alakalı değildir. Sunucunuzdaki kapıya giren oyuncuların sayısı sınıra ulaşmıştır bu yüzden girememektesinizdir. Kapıdan çıkan oyuncu olmadığı sürece sizin girişiniz mümkün değildir.

İyi forumlar.

20. ouzbtmn

ouzbtmn User

ne yani başkasının kapı yapmasını bekliyecem ne anlamı kaldı ki buldugunuz çözüm için sizi tebrik ediyorum konu kilit

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.