Birleştirme sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Krypton tarafından 14 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Krypton

Krypton User

Merhabalar birleştirme kısmına tıkladıgımda birleştir açılıyor ama içinde hiç bir şey gözükmüyor birleştir,geliştir yazıları dahil farklı tarayıcılarla farklı ıp'ler ile giriş yaptım telefondan denedim sonuç değişmedi yardımcı olabilirmisiniz ?

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim, başlığınızın tamamında büyük harf kullanımı yasaktır lütfen dikkat ediniz. Sorununuz raporlanmıştır en kısa sürede çözülecektir. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Krypton

Krypton User

konu kitlenebilir hypnos ilgilendigin için teşekkür ederim dostum kolay gelsin.

4. şöyle bir çözüm sunayım belki işinizi görür birleştir ekranını BL haritalarında veya etkinlik kapısında açmayı deneyin etkinlik kapısına girdikten sonra 2-3 dalga geçin ondan sonra birleştir ekranı ve etkinlik bilgi ekranı gelmeye başlıyor ben geçici olarak bu şekilde yapıyorum size de tavsiye ederim net bir çözüm değil umarım faydasını görürsünüz

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederiz :) Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.