birleştirme ve takvim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ModernKöle tarafından 3 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. haftalık açık arttırma ile alınabilen gemileri şu anda birleştirebiliyorum. mevcutta sentinel, goli ve venga tasarımları mevcut. hangi özel gemiye öncelki vermeliyim açarken... venom,diminsher,spectrum, solace, sarı sinek ???

bir de takvim ne zmn güncellenir acaba 3 şubat'tan sonrası yok henüz ?
    iyi forumlar...

2. Öncelikle sarı sinek değil sarı vegance ya da şimşek
    npc için venom solace dimi
    vsler için spec sentinel
    kutu ya da paladium için sarı vegance

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Takvim yakın zamanda güncellenecektir.

İyi forumlar.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Haftalık takvim güncellemesi yapılmıştır, buradan takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. takvimi devamı ne zmn güncellenir acaba zeus gününü kaçırdım :) iyi forumlar...

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Buradan sürekli takip etmenizi öneririm. Her hafta başında haftalık takvim eklenmiş olur, şu an da 11-17 Şubat takvimi yerini almış bulunmaktadır.

İyi forumlar.

7. ben zaten takip ediyorum fakat aylık olarak ilan ediliyor sanıyordum :) ona göre anahtar biriktiriyordum :D bu yeşil ganimet anahtarlarını ne olursa olsun en karlı günü zeus günü diye kabul edebilir miyiz peki ?

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Evet anahtar kullanmak için Zeus günlerini bekleyebilirsiniz diyebilirim. :)

İyi forumlar.