birleştirme yardım arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 15 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar birleştirmeye sarı vega , ve sentinel gelmişte bne bunları dönüştürmek istemiyorumda diminsher istiyorum diminsher i bekliyimmi gelir mi birleştirmeye birde atıyorum sentinel birleştirmeye gedi ne kada süre birleştirmede kalıcak dönüştürme imkanımızz ne kadar olucak

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sentinel ve lightning vengeance tasarımları kalıcıdır.Diminisher gelir mi, ne kadar kalır bilemeyiz.

İyi forumlar.

3. kalıcı derken şunu kastediyorum birleştirme yaptığımda kalıcı olacak biliyorum sormak istediğim birleştirme ekranında setinel ve lightning vegeance tasarımları ne kadar süre kalacaklar şuanda urim yokta uri alınca birleştirmek istiyorumda bu ikisi atıyorum beli bir tarihe kadr mı birleştirme ekranında kalıcak yoksa devamlı olarak mı istediğim zama birleştirip sahip olabilirim

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sorunuzu anladım ve ısrar ediyorum, kalıcı.

İyi forumlar.

5. Xfor

Xfor User

Bende bunu sorucaktım kalıcı rahatız:)

6. kirikdis1

kirikdis1 User

pusat gelsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.