Birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BuZYilDiZ- tarafından 17 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Biz şimdi birleştirmelerden ne bileyim parça yapıyoruz silah yapıyoruz lazr yapıyoruz bunların birleştirme zamanları hakkında hiç bir bilgimiz yok bilenler yazabilir mi lütfen özellikle goliathların

2. Birleştirde hepsi yazıyor zaten sanırım dikkat etmemişsiniz.Şekilde gördüğünüz gibi lf4 için 5 saniye sürüyor. Goliathları ürettiğim için süresini göremiyorum ama 5 saniye olacağını tahmin ediyorum.Uzun sürmüyordu :)

DraydiBoy bunu beğendi.
  3. bi parça birleştirdim birleştir e basana kadar 5 sn yazıyordu ama bir bastım ki 10 saat çıktı

4. Bazen birleştirde sayfa düzeninin yenilendiğine şahit olmuştum.Yani ben sonlara doğru olan birine tıkladığımda ( mesela HR lazer modülü) sayfa bir anda başa dönüyordu(yani Mikrotransistörler e geçiyordu). Bahsettiğin problem bununla ilgili olabilir. Böyle bir olayla karşılaştığımda tekrar deniyor ve istediğim seçimi yaptığımda üretimi başlatıyorum. Birleştireceğin ürüne dikkat edersen süre problemi yaşayacağını sanmıyorum. Aktif olarak kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. :)

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Süreleri arkadaşımızın dediği gibi birleştir butonunun üzerinde gözüküyor. Dikkatlice bakınız eğer yaşadığınız bir sorun var ise açıkca anlatın bizde rapor edelim.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.