birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kronos75 tarafından 12 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kronos75

kronos75 User

birleştirme bitti giriş yapıyorum beyaz bi sayfa çıkıyor oturum açın kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum olmuyor nasıl giriş yapıcam

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorunu daha etraflı anlatabilir misiniz?
    Mümkünse mesajınıza ekran görüntüsü ekleyin. Nasıl yapacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. a_kerim

a_kerim User

birleştirme bitti herkesin rütbe puanı ve rütbesi artı benim niye hala aynı degişmedi benimki

4. Okyanus

Okyanus Guest

Selam,

Öncelikle rütbe puanı artması gibi bir durum söz konusu değildir.Rütbe puanı sizin kendinize has olup dışardan müdahale edilmeyen bir sistemdir.Rütbe puanın hesaplanması konusunda bir çok madde vardır.Kestiğiniz npc,gemi türü,tecrübe puanı,şeref puanı v.b.

Bir çok kişinin rütbesinin artmasının sebebi rütbe sisteminin değişmesidir.

Eski rütbe sistemi; Yeni rütbe sistemi;

1 General, -- - -- 1 Orgeneral,
    1 Tümgeneral, -- - -- 2 General
    1 Kurmay Albay, -- - -- 3 Tümgeneral
    5 Albay -- - -- 5 Kurmay Albay
    ---- - --- 20 Albay

Her şirket başına düşmektedir.Bu nedenle bir çok rütbede artış gözlenmektedir.Lakin server nufusu x2 olacağından bazı oyuncuların rütbeleri düşmüştür.

İyi forumlar.

5. a_kerim

a_kerim User

Eski rütbe sistemi; Yeni rütbe sistemi; hepsini göndersene

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlk olarak forum moderatörleri size yardımcı olmak için buradadırlar, sizden emir almak için değil. Lütfen bunu unutmayın.

Eski rütbe sistemi hakkında bilgiye buradan, yeni rütbe sistemi ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. a_kerim

a_kerim User

şirketin üye sayısına göre benim degil sistemi rütbe puanı artış ve azalış olmuyormu
    Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 12.345.629 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.1 ay önce bu 11, 228,489 du albay olmam için ihtiyaç vardı şimdi 12 istiyor üye sayısı artı hala aynı düşmesi gerekmiyormuydu

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oynadığınız sunucuda veya birleşen sunucudaki üyelerin rütbe puanı sizden fazla olduğu için bu durum yaşanmış olabilir.

Eğer sunucu yeni birleştiyse lütfen resete kadar bekleyiniz.

İyi forumlar.

9. a_kerim

a_kerim User

resetten sonra düşmesi beklenirken dahada yükseldi bu nsaıl bir saçmalık

10. Merhaba,

Bu çok normal bir durumdur.
    Bu oyunla ilgili bir sıkıntı değildir, sunucu birleşiminden sonra gerçek rütbeler hesaplanmıştır.
    Oynadığınız şirkete yeni gelen üyelerin şuan ki güncel rütbeleri yükseltmesi büyük bir etkendir.
    Oyuncu sayılarıyla beraber örneğin albay sayısı yükselecektir fakat gelen üyelerin rütbeleri çok yüksekse, genel olarak albay rütbesininde puanı yüksek olacaktır.

İyi forumlar.

11. a_kerim

a_kerim User

hayatımda bu kadar insanı kandıran ve dolandırılan bir oyun görmedim

12. Merhaba,

Bu sizin kişisel düşünceniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.