birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane_Berkay57 tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaşlar gecen günlerde oyunda sıkıntı vardı bildiğiniz gibi bende birleştirmeden istediğim malzemeye basıp öyle birleştirmek istedim fakat başka malzeme birleştirildi bende daha toplmadım bunun bir geri dönüşümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım. Sohbet bölümünde sadece moderatörler ve adminler mesajınızı görüp cevap yazabilir. Ne yazık ki böyle bir durum mümkün değildir. Birleştirdiğiniz ürün hesabınıza toplasanız da toplamasanız da hesabınıza eklenmiş görünüp topladığınızda aktif şekilde kullanılabilmektedir.

3. teşekkür ederim bu bana konuya acıklık getirdi

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederiz. Konunuza gerekli cevap verildiğinden dolayı konunuz kilitlenmiştir. Onun dışında sormak istediğiniz sorularınızı yeni konu açarak sorabilirsiniz.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.