Bişi anlamadım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HåγяoLa_КáяdéŞ[HДK™] tarafından 18 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim anlamadığım şu gemi karşılaştırma yaptım adamda 2 lf4 var bende 5 lf4 benimkiler yarı gelişmiş onunkiler geliştirme yok irislerde 2 lvl benim ise 5 ile 10 arası adam 27 arge bende 27 arge adam adam x4 ile 40k vuruyo besleme sadece ben 40 k besleme artı güçlendirici ile vuruyorum biri yardım edermi nasıl oluyor bu ???

Son düzenlenen: 18 Eylül 2014
  2. Ar - Ge dağılımlarınız aynı mı ?

Özellikle Kelle Avcıları ?

Ayrıca Droitlerde ki Lazer miktarlarınız aynı mı ?

3. Merhaba ,

Ekipman dizilimi , Uçuş düzeni , Gemi tasarımı v.b. gibi farklardan dolayı bu tür durumlar oluşabilir.

Tamamen eşit olmayabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. bi uçuş düzeni bu kadar fark yaratmaz irislerim en az 5 lvl

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Güve yüzde 5 veriyor ve goli tasarımıda var bide arge dalıgımlarınız aynımı.

Ve son olarak adamla aynı hatta fazla vuruyosundur sen adama sıkarken sende 40 gözüküyorsa onda daha farklı gözükebilir 5li roket veya normal roket birleşesip gözükebilir

6. x3 ile ben seprom ile 29 vurdum en fazla adam bana en fazla 27 K vurdu o promerium ile beslemeli adamın goli tasarım kalkan destekli

7. Merhaba ,

Buradan olasılıklar dahilinde sadece tahmini şeyler diyebiliriz. Eğer içinizde şüphe varsa gerekli bilgilerinizle support'a durumu anlaşılır olarak bildiriniz.

İyi forumlar.

8. tekrar tekrar yapıcam bunu eğer ciddi olan görürsem tekrar , supprort'a Bildireceğim tşkler

9. Jameika-TR

Jameika-TR User

Baka ama sende 27 gözükyo adam aslında tahmnim 22 23 vuruyor roketle birşesince 27 oluyor senin vurdugunda onda 32 falan gözüküyordur.

10. İlgin ve Bilgin için tşkler Jameika-TR

Jameika-TR bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Unutmadan son olarak oyunda minimum ve maksimum vuruş aralığı vardır. Bazen x1 ile 6k atarken bazen 8k atabilirsiniz. x4 ile bazen 40k atarken bazen 50k atabilirsiniz. Oyunda miss olasılığı da vardır. Yani ufak tefek farklar olacaktır.

İyi forumlar.

12. agresi farklı olabilir yada güçlendirici vardır.

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Çift güçlendirici dediğimiz durumu gerçekleştirmiş olabilir karşıdaki üye.Bu sayede sizden daha fazla vurmaktadır.Ayrıca diroit dizilimleri pek etki etmez demişsiniz.Ancak oldukça etkilidir.

İyi forumlar

14. ama senin daha karşılaştırma yapman çok erken.35 lf4 ü tamamla geliştirmelerini yap,argeni tamamla ondan sonra karşılaştırma yap.dediklerimi yaptınmı karşılaştırma yapmana bile gerek yok.

15. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerkli bilgi verılmiş kılıtlenmesı uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.