Bitcoin(BTC-Sanal Para Birimi) ile ödeme nasıl yapılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheEagles tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheEagles

TheEagles User

Bigpoint Bitcoin ile ödeme kabul etmekte.Satın almak istediklerimi sepete attıktan sonra ödeme seçeneklerinde Bitcoini seçiyorum açılan sayfada 15 dakikadan geri saymaya başlıyor ve bana BTC yollamam için bir adres veriyor.Verilen adrse belirlenen miktarda Bitcoini yollamamda sıkıntı yok.Ancak bu 15 dakika geri sayım kısmını anlamadım.Gönderilen Bitcoin 15 dakikadan fazla sürede Bigpointe ulaşırsa ne olur kestiremedim.Deneme maksatlı ödeme yapmadan bu 15 dakikanın bitmesini bekledim ve sonuç olarak bu faturanın süresi geçmiş şeklinde uyarı verdi.Bir de Bitcoin ile öde butonu niye var.Tıklayınca tarayıcı bu bağlantıyı nasıl açacağını bilemiyor diyor.

İşin özü Bitcoin ile satın alma konusunda sırayla yapılması gerekenleri söyleyecek gerek forum moderatörlerinin gerekse bu şekilde ödeme yapmış tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.

Cevaplar için şimdiden teşekürler.

2. Merhaba ,

Bitcoin ile ilgili olarak bilgim yok maalesef. Fakat bilgisi olanlar varsa yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

3. TheEagles

TheEagles User

Cevabınız için teşekür ederim.Konu, bilgisi olan arkadaşlar tarafından cevaplanıncaya kadar açık kalırsa memnun olurum.Gelen bilgiler ışığında benim gibi bu konuda bilgi edinmek isteyenler için bir kaynak oluşturmuş oluruz.
    Kolay gelsin.

4. para birimimi tl yapmak için ne yapmam gerekir ?

5. Merhaba ,

Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak yazarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.