Bitemeyen etkinlik görevi ..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ezmoce07 tarafından 28 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ezmoce07

Ezmoce07 User

[​IMG] [​IMG]
    Şu etkinlik geldiği gün aldım görevi ilk gün 20 tane serüven kutusu topladım.

Sonrasında yaklaşık 2 haftada 5 tane kutu toplayabildim.Sinirden kanser olucaktım ki görevi iptal ettim kurtuldum arkadaşalr herkese tavsiye ederim .

Adamlar nasıl kutuları toplayabiliyor anlamış değilim kutular gözlerimin önunde kayboluyor.Hangi insan evladı o kutuları ani refleksle elle toplyabilir anlayabilmiş değilim (!)

Bu etkinlikte fos çıktı Teşekkürler DO

2. Haklısın Bizde iptal etmek zorunda kaldık. Piyasada bü etkinlik için satılan botları kullanmaya başladılar ve biz bunu destek bölümüne ilettik geçen haftada admin tarafından kısmen doğrulandı ama halan daha bunun için bir çalışma yok ve adaletsizlik ortaya çıkıyor.
    Senin dediğin gibi ''Bu etkinlikte fos çıktı Teşekkürler DO''

3. İki defa etkinlik için 4-4 haritasına gittim ve ikisinde de kutu falan alamadım. Zaten dağ taş kamufle dolu ve o kadar çok gemi var ki Fps değerlerim bile çakıldı. Sonuçta lanet olsun deyip bir daha da uğramadım bile. Her gün tekrarlayan diğer görevlere gelince zaten kabak tadıda. Birde güçlendirici alınca her gün, hediye olarak aldığımdan fazlasını veriyorum. Adı etkinlik ama kendi saçma sapan bir şey. Bireysel hiçbir halt yok.
    Darkorbit yönetiminin suratına Binlerce kez bu forumdan tükürüldü. Hem de neredeyse her dilde. Suratları muşamba bile olsa delinirdi ama bunlarda paranın yeşili dışında bir kavram geçerli değil. ve sonuçta oyuncu bile kalmadı.
    sonuç: Olanla yetinin, biraz keyif alın, parayla herhangi birşey almayın. Gelirleri düşerse belki ozaman ya adam gbi birşey yaparlar ya da oyunu kapatıp defolup giderler

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Etkinlik hakkındaki şikayetlerinizi, önerilerinizi Space Cup geri bildirim konusuna yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. lllecelll

lllecelll User

Bot sağolsun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.