bitmeyen kalkan ve darbe puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BoranFırtınası tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben TR-2 de uzunca bir zamandır azimle oynamaya çabalayan biriyim. 38 adet 16 seviye LF-4 üm var. her zaman seprom ve güçlendirici var. Ara sıra oyuna gieiyorum ve yardımcı bir güç ?? kullanmıyorum. Haritalarda düşman gezegen gemisi ile karşılaşmama gerek yok. Adam bizim yeni haritamızda portumuzda racon kesiyor. Beyaz-Sarı 140 küsr binle vuruyorum , maşallah geminin kalkanı bitmiyor, bırak ki darbe erisin. Şimdi bot kullanılmıyor değil mi. Peki benim geminin donanımı mantar mı. Bu racon kesen gemiler özel mi. BunlAR ne kullanıyor. Her şer sadece bot değil. savaştan da oyunda sıkıldım. Bu ne yahu. + ful 4 gemi, kendi portumuzda 1 düşman gemisi kesemiyoruz. GERİSİ HİKAYE......

2. Merhaba ,

Buradan net birşey söylemek zor fakat eğer kanıt olarak en az 5 dakikalık video çekip support'a yollayabilirsiniz.

Uzun uzun yazılabilir fakat dediğim gibi forumdan net birşey söylemek zordur ve yapabileceğimiz birşey yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.