BİTMİŞ APİS İNŞA PARÇASI ÇIKIYOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aristokra† tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bitmiş apis inşaatımın hala parçası çıkıyor 50 kutu açtım zeus parçası çıkmadı tam 150 kutudur parça bulamıyorum.

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Zeus büyük sıkıntı ya hiç çıkmıyor :/ Bende bugün zeus gününde 55 tane açmayı düşünüyorum İnş. 2-3 parça bulabilirim. Apisin olduğu halde apis parçası çıkması normal apisi olana parça çıkmaz diye bir şey yok. Apisim var + apise 15 parçam var ama zeusum hala 8 parça :/

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Evet bitse bile apis parçası çıkması normaldir.Sizin şansınıza kalmış apis veya zeus parçası çıkması sabırla kutu açmaya devam etmelisiniz.Elbet zeusu da alıcaksınız :)

İyi forumlar.

4. bitmiş apisin varsa 2. apisde tamam olana kadar parça çıkar ve bidaha cıkmaz...

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Apis Diroitinin ikincisi tamamlandıktan sonra sandıklardan Apis parçası çıkmamaktadır.

Keyifli Forumlar.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bunu bilmiyordum işte saolun modum. Peki apis parça çıkma olasılığı neyin çıkma olasılığını arttırıyor?

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açacağınız sandıktan Apis parçası çıkmayınca,bu hakkınız başka bir ekipmana yönlendirecektir.

Bu tamamen sizin şansınıza kalmış.Şu ve bu çıkar diyemeyiz.

Keyifli Forumlar.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.