Öneri Biz Yazalım Darkorbit Yapsın :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .ATALANTE_BK27 tarafından 28 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

YAZDIĞIM DEĞİŞİKLİKLER ONAYLANMALI MI ?

1. EVET .

91,3%
  2. HAYIR

8,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar . Oyun içi bazı hareketlerin değişmesi gerektiğine inanıyorum . Eğer sizlerde üşenmeden okuyup katılıyorsanız Ankete katılmayı unutmayın derim :p

1-ÇILGIN CUBİKON ETKİNLİĞİ

Çılgın Cubikon Etkinliği bence harika bi etkinlik . Benim " Ne zaman gelecek ? " diye beklediğim etkinliklerden biridir . Fakat bu etkinlik heyecanlı olduğu kadar rahatsız edici. :confused: Özellikle kendi şirketimiz cubikona öyle bi sıkıyorki elinde ne varsa huncarca vuruyor ( Rsb, Beyaz , RB214 , Elit roketler artık ne ararsanız var :confused:)
    Çılgın cubikon için düşündüğüm bi önerim var .

Çılgın cubikon günlerinde prodegitler belirli bir sayıya düşene kadar cubikonda insta kalkan oluşsa ve biz cubikonu kesemesek nasıl olur ? :cool:

2-SPACEBALL ETKİNLİĞİ
    Spaceball Etkinliğide benim beklediğim etkinliklerden biri . Fakat gel gelelimki burdada bi problem yaşıyoruz . Zaten SPACEBALL dediğin toplasak 10 çöpü zor çıkartıyor . Kendi şirketimizde kapma yarışına giriyoken bide dış şirket musallat olmuyor mu tam delirmelik:eek:
    SPACEBALL etkinliğinde çıkan çöpleri dış şirketler göremesin ve alamasın . Sanki bana haksızlık gibi geliyor .Savaşarak, sıkarak portalımıza çektiğimiz toptan çıkan çöpleri dış şirketler çalıyor . Çalacaksa benim şirketim çalsın arkadaş :rolleyes:

3- ŞİRKET DEĞİŞİMİ
    Sizde takdir edersiniz ki oyun ne eski yıllardaki oyunn , ne eski oyuncular ne de eski sistem . Eski yıllarda oynanan Darkorbitte şirket değişimi falan olmazdı . Ama şimdi kimin nerede olduğu belli değil . Bakıyoruz arkadaş marslı , ertesi gün dünyalı . Sonraki gün Venüslü . Herkesin şirketi belli olsun .
    Malum artık eksi şereflerde çoğaldığına göre , rütbeli gemiler harici şeref peşinde koşan yok bunun içinde herkes rahatlıkla şirket değiştiriyor . Arge sıfırlamak nasıl katlanarak uridium istiyorsa , bence şirket değiştirmekte aynı sistem olmalı . Kendi çıkarlarımız için bi oraya bi buraya saçmalamaya başladı sanki :mad:

Şimdilik aklıma gelenler bunlar . Eğer sizde benim şikayetçi olduğum konularda değişim yapılmasını istiyorsanız anketi onaylamayı unutmayın . Saygılar Efenim :p

2. bence klan açmanında nick değiştirmeninde bir maliyeti olmalı 50.000 -100.000 uridium gibi daha farklı bir sistemde uygulanabilir.
    adamlar küfür hakaret bazında ellerinden geleni yapıp herkese kırmızı yaktırıp yeni nicklerle yeni bir klan açıp devam ediyorlar olmadı başka şirkette hortluyorlar.

might_y ve .ATALANTE_BK27 bunu beğendi.
  3. Arkadaşlarımız çok doğru bi konuya değindi ben bu kişiye güveniyorum söyledikleri ni ezberleyin ve onaylayın doğru söylüyor :D

.ATALANTE_BK27 bunu beğendi.
  4. anakin5555

anakin5555 User

Arkadaşımız çok doğru bi konuya değinmiş +1 veriyorum

ÈrroR_™, Rehber ve .ATALANTE_BK27 bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

Harika düşünmüşsün kesinlikle +1 :)

.ATALANTE_BK27 ve anakin5555 bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bizdende saygilar :) guzel konulara deginmissin usta +1

anakin5555 bunu beğendi.
  7. Ozaman klan arkadaşlarımızı konu hakkında bilgilendirsek . Onlarda ankete katılıp "Evet" deseler . Adminlerde konumuzu raporlasa :p

anakin5555 bunu beğendi.
  8. Aliens

Aliens User

Tek kelimeyle mükemmel! İlk ikisi neyse de 3. öneri iç savaşlarda ve ya dış şirket savaşlarında çok gördüğümüz bir durum. Adamı bulunduğu her haritada kovalıyorum, oyunu oynatmıyorum. Tak! Bir bakmışım ertesi gün MMO! Bazıları kendini aşmış, SpaceBall şirket ödüllerinde Uririum varsa kazanan şirkete geçiyor, bunu kulaklarımla duydum. Şirket olayı bu kadar basit olmamalı. Birde şu iç savaş olayına bir düzenleme getirseler oyun gerçekten çok büyük oranda dengeye oturur. Oyun böyle kaliteli kişilere ve konulara hep olumlu!

WolfWar bunu beğendi.
  9. WolfWar

WolfWar User

İnsanın içinde vatan sevgisi olacak o ne öyle vatan haini gibi şirket değiştirmek :D

10. Aliens

Aliens User

Katılıyorum. Eskiden şirketin bir önemi vardı, şimdi süs eşya gibi. Şirket devri bitti, klan savaşı çağı başladı. Şirketin önemi arttırılmalı, hatta üç şirkette üyesine kendine özgü bir bonus vermeli. Mesela Mars bir Madencilik, kolonicilik ve yağmacılık şirketi, buna göre satılan krediye ekstra bonus verebilir. VRU Bilgi şirketi, fazladan %2 TP verebilir. EİC ise şeref şirketi, fazladan %2 ŞP verebilir. Yani nasıl olacağını onlar ayarlarlar ama savaşlarda şirketlere özgü şeylerde olmalı.

WolfWar bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

Bence güzel bir fikir :) Konusunu açmalısın :D Ayrıyeten hesabını açtığından beridir hiç şirket değiştirmeyenlere bir ödül verilmeli, sence ?

Benim bir konum vardı şirketlere özel farklı tasarım gemiler diye :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Aralık 2016
  12. Aliens

Aliens User

Teşekkür ederim. :) Konuyu hazırlayayım, inşallah uygun olduğumda paylaşacağım. :) Olabilir, veya bir kaç ay değiştirmemiş olana da verilebilir. Veya klan savaş istasyonunda olduğu gibi, destek modülleri bekledikçe işlevi arttırıyor, burada da ayda %1, %1 artarak yılını doldurduğunda Max. değere ulaşabilir.

anakin5555 ve WolfWar bunu beğendi.
  13. Y3N*G3C

Y3N*G3C User

Çok güzel yazmışsınız . Değişiklik istekleri acil dikkate alınmalı

14. maşallah baştan aşşağı güzellik abidesi maşallah

15. Atabey

Atabey User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2016
  16. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği Türkçe dışında yabancı dil kullanımı yasaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2016
  17. ΛTILGΛN

ΛTILGΛN User

Kesinlikle dikkate alınmalı.

18. ata

ata User

Merhaba,
    Sürekli şirket değiştiren gemiler, zaten düşük şerefe sahip gemiler olduğu için şeref puanının yarıya inmesi caydırı olmuyor. Uridyumun da katlanması iyi olacaktır. Çılgın cubikonun amacı uridyum kasmak; ancak kalabalık halde direkt cubikonun kesilmesi oyuncuların zararınadır. İnsta kalkan açması oyuncuların yararına olur. Spaceballda ise bir şirket emek verip bonus toplamak isterken diğerleri kamufle olarak bonusları toplamaktadır. Burada emeğe saygısızlık yapılmaktadır.
    Dikkate alınması dileğiyle...

19. çok mantıklı kesinlikle dikkate alınmalı millet çorap deyiştirir gibi şirket deyiştiriyor

20. katil cubi için yapmış olduğunuz teklif on numara beş yıldız olmuş

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.