bizimle dalga mı geçiyorsunuzz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uçan_giresunlu tarafından 1 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna girin tr1 e girin ve oyunun haline bir bakın ne umarsamaz adamlarsınız ayda yılda bir tatilimiz var onunda içine ediyorsunuz en iyi web tabanlı oyun bumu yani
    ve nedense en işe yarar haritalarda lag var 2-2 2-5 de bişey yok

Son düzenlenen: 1 Ocak 2016
  2. Her zaman TR1'den şikayet geliyor. Başka sunucuda donma sorunu yaşayan var mı? (Bende TR1'im)

3. simdi biri cikar .)) merkeze illetik ama mallasef merkez kapali bugun

biri cikar cerezleri sil der :D

4. Ben Tr-6 sunucusunda oynuyorum ve ara sıra lag sorunu yaşıyorum. Fark ettiğim olay şu aynı anda konuşma programımda ses kalitemde düşüyor karşımda olan arkadaşımın içinde geçerli. Yani bilemiyorum Tr-1 kalabalık bir sunucu üstüne siber saldırı muhabbeti gündemde ve ülke geneli hava şartları bu olaya sebebiyet vermiş olabilir. Genel olarak oyun durumum iyi aynı uzaklıktan veri çekiyoruz/iletiyoruz. Sorun şirket kaynaklı gözükmüyor. Bir fikrimde oyuna yeni gelecek olan güncellemeler ilk sunucudan başlatılmış olabilir buda aynı soruna sebep verir.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Şuan TR1 Sunucusundayım. 3 - 1 , 3 - 2 , 3 - 3 , 3 - 4 Haritalarında ciddi bir soruna rastlamadım.

İlgimi çeken tek şey , FPS ' nin 55 - 61 arasında sürekli değişmesi. Diğer Sunucularda 61 FPS ' nin altını görmedim.

TR1 ' de lag sorunu olduğunun farkındayız. Durumu merkeze daha önce iletmiştik.

Tekrar ileteceğiz bunun dışında oyuna erişimde bir sorun yok.

Kullandığınız tarayıcı değiştirebilirsiniz

Ek olarak Flash Player Depolama alanı ayarlarını sınırsız yapınız

Bizlerin forum üzerinden bu konuda yapabileceği başka bir şey yok maalesef

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.