BL de hangi cephane kullanılmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve galaxykralı tarafından 21 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Beyler 5 proyum bl görevleri yapıyorum blde hangi cephaneyi kullanmalıyım job-100 iyi midir? (x1 8k vuruyor)

2. Bence görevler için gruplara gir görevlerden sonrası için sadece prometheus lazerlerini takıp seprom besleyip impulselardan job100 ile rahatlıkla rinusk kasabilirsin

3. ne yazık ki tr4-6 serverinde oynuyorum hades grubu bulmak dahi imkansız hesabı aktarabilsem başka servere aktarırdım o kadar

4. Bende tr4-6dayım istersen beraber oynayabiliriz

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  5. oyun içindeki adım: Darling istiyorsan ekle

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca daha uygun bir köşeye taşınmıştır. Aynı server üzerinde arkadaş bulmanıza çok sevindim. Benimde başlangıç görevleri için önerim klan - oyuncu arkadaşlarınız ile birlikte yapmanız yönünde olacaktır. Başlangıç süreci biraz zorlu ve yorucu olabiliyor. Cephane olarak henüz başlangıç seviyesi durumunda olmanız ve zarar etmemeniz adına x1 cephanesi uygun olacaktır. Grup halinde yapmanız durumunda daha hızlı gelişebilceksiniz. Gerekli yardımı sağlayan @DoguGndogdu oyuncu arkadaşımıza teşekür ederim.

İyi Forumlar.