Destek BL görevi Cenneti Kurcalamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [SİNOPLU-KAPTAN] tarafından 7 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
    • ImpuseII imha et 0/100
    • Attend IX İmha Et 0/50
    • Bu görevi 30 Dakika İçinde bitir.
    Ben tek başına oynayan bir oyuncuyum hadi diyelim bu görevi yapmak için 7 kişiyi bir şekilde buldum. 8 kişi yine bitiremez bu görevi 30 dakikada. Biraz forumda araştırıp alakalı bir konu buldum ama mod köşeye kaçır görevi alıp kes demiş. Birincisi bu yaratıklar canı azalınca kaçmıyor, ikincisi 150 yaratığı köşeye kaçırıcam kimse de o bedava yaratıkları kesmeyecek mi? Mümkün mü böyle birşey?

titans___ bunu beğendi.
  1. oren_72

oren_72 User

4 tane fül gemi bul 20 dk da bitiyor :D

2. 8 kişi ile canları azaltıp bekletcen biriktirip sonra gorevi alıp vercen x4 rsb seprom fln ile hızlı yaparsın atendlerin haritada bol oldugu zaman yap

3. ONURBEY

ONURBEY User

Bu göreve kadar gelebilmişsiniz,

ben "20) zayıflara ölüm" görevinde kaldım, tam bir sene oldu yapamıyorum,

Bu görevler yapılmasın diye konulmuş zannedersem,

1 Attend IX i en iyi lazerle, en yüksek vuruşla 1 - 2 dakika da anca kesebiliyorsun,

Tabi bu kadar Attend IX i harita da bulabilirsen :) ilginç :)

Ya bu görevler;

24) Tek Bir Plan Invoke XVI imha et 0/3 (3 Dakika İçinde)

25) Soğuk Gözler, Donmuş Yürek Mindfire Behemoth İmha Et 0/1 (5 Dakika İçinde)

Mümkün mü ?

Çooook zor

Saygılarımla

4. oren_72

oren_72 User

o görevler basit ama fül prolu 5 tane gemi lazım :)

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Görevi yapan arkadaşlar elbette olmuştur, bu yüzden bu görevi siz de yapabilirsiniz.

Ama çelik gibi bir sinir, bol oksijenli bir oda, bir avuç fındık bir de ekşimtrak bir elma gerekiyor. :D :D

Dilerseniz Genel Konular forumuna Arkadaş Arama Kriterleri'ne uygun bir konu açın. (Arkadaş arama forumu teknik bir aksaklık nedeni ile üyelerin konu açmasına kapalı durumda, konunuzu hemen taşıyacağım.) Belki de aynı görevde takılan veya sizlere yardımcı olmak isteyen oyuncuları bulabilir ve bu sayede görevinizi tamamlayabilirsiniz. Yine bu konuda diğer üyelerimizin verdiği taktiklerle de görevi bitirmeyi deneyebilirsiniz. :)

İyi forumlar dilerim.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  6. Karalı

Karalı User

Admin arkadaş aslında tam olarak ifade etmiş. Bu görevi 3 kişi tam konsantre olup ful elit harcayarak 25 dak içinde bitirdik.
    Fakaat biz yaptığımız zaman otocu familyası ortada fazlaca yoktu. Daha önemlisi otocuları kovmak için iki tane farklı şirketten arkadaşımız çevreyi temizlediler.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  7. Karalı hangi serverde oynuyorsun madem o kadar kolay şu kardeşinize de bi destek atı verin yarım saat ayırıp :D. Klanım da yok belki klana gelirim arkadaş ortamı da bulmuş olurum

8. asker276

asker276 User

brb den __________WANTRD65 GRUP ATIN YAPALIM GÖREVİ

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Forumda büyük harflerle yazı yazmak yasaklanmıştır lütfen dikkatli olalım. :)

İyi Forumlar.

10. eğer olurda karaışık dalgası etkinliği gelirse A-BL ile tek başına yaparsın (NOT: karaışık dalgası etkinliğinde A-BL cephanesi implus ve ATTEDX e 8x vuruyor