Bl görevleri

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve DarkSide61 tarafından 29 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DarkSide61

DarkSide61 User

Merhaba arkadaşlar bu bl görevlerinde seviyeye göremi açılıyor 25 lvl im acık olanların hepsini yaptım şimdi kilitli gözükenler var onlarda 26. Seviyedemi açılıcak bilgisi olan yardımcı olabilirmi

2. eragon6106

eragon6106 User

bazı görevler seviye görevleri bazı görevler sıralı görevler mesela 9 ncu görevi yapmadan 10 ncu görev açılmaz sıralı görevlerde seviye yok sadece yapılış sırası var

3. DarkSide61

DarkSide61 User

Bl görevlerinde seviye varmı sıralı olduğunu biliyorumda seviye varmı onu anlayamadım hiçbiryerde de seviye hakkında birsey yazmıyor

4. oben

oben User

bl görevleri açıldığında seviye yok diye biliyorum ama mesela 22 lvl biride görevleri açabiliyor fakat 1-2-3 bl görevleri olduğu için diğer şirketlere gidemediğinden dolayı görevi alıyorsun fakat yapamıyorsun diğer türlü lvl yok diye biliyorum.