BL Haritaları

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ___eAGLe___ tarafından 28 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaş bu bl haritalarındaki botçular nedir sistem neden el atmıyor buraya aylardır bir görevi yapamıyoruz 10 dakikada 1.000 rinusk yani yaklaşık 40 invoke kesmek lazım kim nasıl yakalayacakta kesecek o kadarını yeter yahu işin iyice cılkı çıktı bizdemi yasal olmayan yollardan kasalım gemiyi insanları o taraflara teşvik ediyorsunuz bi girinde bakın bl haritalarına arı gibi çalışıyor gemiler bakın gemiler dedim insanlar demedim!!!!!

2. KruelSiege

KruelSiege User

O görevleri bitireli çok oldu, bu yüzden tam olarak hangi görevden bahsediyorsun bilmiyorum ama eğer oyun sana 10 dakika içinde 1000 Rinusk topla diyorsa şöyle bir taktik uygulayabilirsin:

Invoke kes, kutusunu alma. 1000 Rinusk toplayacak kadar haritada kutu biriktiğinde görevi alıp hızlı bir şekilde kutuları topla. Genelde Cumartesi ve Pazar günleri harita görece daha boş olur. Haftasonu ya da gece saatlerinde bu taktiği uygulayabilirsin.

Reset gelirse kutular kaybolur, unutma.

3. bugün pazar ve daha önceki cumartesi pazarlarıda gördüm harita hep dolu evet aynen o kastettiğin görev kesip daha sonra toplamak gerekiyor ama yaratığı tutupta kesmek sıkıntı

4. SELGAE

SELGAE Guest

Merhaba,

Gerekli destek biletini oluşturmayı unutmayın lütfen. Biz de elimizden geleni yapıyoruz ve raporlarımız arasına ekleyip iletiyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. :)

İyi forumlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.