BL haritalarında bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZONGULDAKLIM tarafından 19 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün Low hades Bl haritalarında yardım edicektiniz ya Bl haritasındaki bot lar hilecileri yakından görmüş oldunuz. Bunlara artık ne zaman çözüm bulunucak kaç yıldır gerekenin yapılmasını bekliyoruz ama Darkorbitin merkez ekibin işleyişi salyangoz dan daha ağır giden bir adaleti var. Bot ve hilecilere artık kesin çözüm istiyoruz. Şimdi gelipde bir Mod veya admin otomatik yapıştır cevaplarını vermesin Do takımı yetkilerinide sistem tarama yalanı lütfen söylemeyin artık!

Kesin ve Net Çözüm istiyoruz.

DOPİNGLİBEBE ve blackdelrey bunu beğendi.
  2. benim emeğimle 10 yılda kastığım gemiyi adamlar hile kullanarak 6 ayda kastı...b.ot artık banlanmıyor. yazık oldu oyuna.

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Peki başka nasıl bir cevap bekliyorsunuz. Bakın Team Leaderimizin mesajını defalarca paylaştım. Darkorbit Türkiye ekibinin bot kullanan oyuncuları banlama yetkisi yoktur. Böyle bir yetkimiz olsa oyuna girer tüm illegal oyuncuları yasaklardık.
    Bu banlamalar gelecektir. Merkez tarafından bir script geliştirilip otomatik cezalandırma yapılacaktır.

İyi forumlar

4. CAPULCUYUZ

CAPULCUYUZ User

Merkez geliştirecek merkez bakacak merkez dönecek merkez arayacak merkez onu yapacak bunu yapacak :) ya bırakın bu işleri burda insanlar yıllardır aynı durumdan muzdarip siz yöneticilerde bu oyunun içinden insanlarsınız belli ts lerde bir kaçınızla tanıştımda herkez herşeyin farkında ama bizim dürüst insanımıza olur olan o yüzden vergi ödemeyen nasıl affedilirse OTLANAN ineklerde cezalandırılmaz NOKTA KALIN KALIN...

corrilman11 bunu beğendi.

5. Merkez ekip kaç yıldır bu scrip üzerinde çalışıyor bir bitmedi. Artık yetki veya sorumluluk yerine bahsetmeyin artık banlanan oyuncu sayılarını yazın bıktık

6. Arkadaşlar iyi hoş haklısınız da buradaki ekip ne yapsın adamların elinde kafalarına göre hesap banlama yetkisi yok ki. Bu bir polise gidip şu adama müebbet ceza ver demek gibi bir şey. Burada yetkisi olmayan insanlara atıp tutmanın kimseye bir faydası yok. Suçlu varsa o da merkez ve geliştirici ekiptir. Buradaki yöneticiler sizin benim gibi sıradan oyuncular.

Labirent bunu beğendi.
  7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba

Size teşekkür ediyorum :) başka şekilde anlatılmazdı bu durum.

Herhangi bir duyuru ve banlama gelirse bunu size bildireceğiz.

İyi forumlar

8. teyfo

teyfo User

aynen kardeşim yakılısın bu bot sıktısız bitmes

9. MURTYMAN

MURTYMAN User

Botları vurarak bayağı görev yaptım ama o görevlerde bitti. :) B.otsuz oyun istiyoruz.

10. _01_

_01_ User

kardeş senin örneğinle ilerleyecek olursak , bizde sokaktan birini tutup şu adamı tutukla yargıla hapse at demiyoruz. bu işi 10 senedir yapması gereken ekiple iletişimi olan insanlara , konuşabileceğimiz tek mecrada forumda durumu söylüyoruz fakat hiç bir gelişme olmuyor dolayısı ile insanlar artık isyan ediyor.

botlar oyunda her zaman vardı fakat bu kadar ön planda değildi aşağı yukarı 2010-2011 yıllarında bot patladığında yazılım işine merak salmış olsaydım, yazılımı öğrenir bir script yazardım şahsen ama nasıl bir ekibi varsa BP yönetiminin 10 senedir bir türlü bir script yazıp uygulayamadılar

Son düzenlenen: 20 May 2019
  11. Burdaki adamların işi değil biliyoruz biz sadece merkez ekip ve Türk yetkililerin görmesi için konu açıyoruz bir an önce çözüm bulunsun.

12. Adaletli bir oyun için TR ekibinin hiç kimse ban atma ve açma yetkisi olmamalı.

Ayrıca adminlerin oyuncu hesabı kesinlikle olmamalı.

Geçen ban da olduğu gibi parasız botlar banlandı ama para veren botlar banlanmadı onu da biliyorum bunun da kesinlikle çözüm bulunmalı.

Ben bu oyunu uzun zaman önce bıraktım tekrar döndüm fakat merkez ilerlemesi veya bir çözüm üretmesi aşırı derecede çok yavaş.Bunun da çözülmesi gerekir.

Bu durum olmadığı sürece kimse adaletten bahsedemez.Burada ki herkes oyunu sevdiği için devam ediyor bu da unutulmamalı.

13. Ban atma yetkisi yok ama ban açma yetkisi ne yazık ki var bazı şahıslar bot kullanmasına rağmen tekrar açıldı hesapları ve davem ediyorlar kullanmaya.

corrilman11 bunu beğendi.
  14. Agır_TR

Agır_TR User

adamlar nasıl olsa 2kere ban yeme hakkımız var dıyo kullanıyo ıste :DD

15. Artık cezaların gelmesi lazım çok geç kalınıyor

16. Ban atma yetkisi yok ama açma yetkisinin olduğunu maalesef biliyorum.

Ban açmayıda merkezin yapmasını istiyorum.Şahsen geçmiş zamanlardan gelen tecrübeye istinaden adminlere bu konuda güvenmiyorum kim olursa olsun.

Fakat olacak bir şey yok biz söylüyoruz biz dinliyoruz.

Aslında hazır aklıma gelmişken iyi hatırladım almanya ya bildirim yapacağım en azından ban açma yetkisinin kalkması lazım TR yöneticilerinden.

17. Keşke böyle derdinizi yazmaktansa güncelleme ve fikir havuzuna konu açsaydınız daha iyi olurdu en azından almanya duyardı bizi .

18. Sence gerek var mı :D

Başka bir oyun olsaydı olabilirdi ama %0,01 ihtimalden bahsediyorsun ;)

19. Oyun açıklarını kapatma ile Güncelleme ve Fikir havuzu ile nasıl bağdaştırabildin anlıyamadım. Orda oyuna eklenmesini istediğin veya olması için gerekli oylama yapılıyor. BOT bir sorun oyun açığı ve hiledir.

20. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevap takım arkadaşım Labirent tarafından verildiği ve konu tartışma ortamı yaratmaya müsait olduğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.