BL Haritası görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞΞΞΞadidas tarafından 3 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. İyi günler seviyem 22 mmo dayım fakat promethan ve diğer görevlerde 2BL ve 3BL haritasında yapmam gerekiyor.Seviyem yetmediği için gidemiyorum.Bu haritalara nasıl giderek görevleri yapabilirim.

2. LOW51

LOW51 User

Merhaba dostum. Öncelikle 24 seviye olman lazım. 24 seviye olmanın en kolay yoluda 100 lük TP görevlerinin açılması. Onun içinde 22. seviye görevlerinde gelen görevlerden 17500 Sabetour görevini bitirmen lazım.

Titan. bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

@LOW51 arkadaşımıza cevaplarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Dedikleri doğrudur.

İyi Forumlar.

4. şahin1

şahin1 User

aynen arkadaşa katılıyorum nasıl gideceğiz sayın yönetici arkadaşım bu görevde bir hata olmalı mutlaka.

5. Esenlikler.
    Mecbur bizim 24 seviye olmamızı istiyorlar. :(

6. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Do ekibi ayrımcılık yapmazsa şaşıracam ama gerçekten seviyeye göre muamele görüyoruz. Tebrikler Darkorbit

7. emperyan

emperyan User

Neye göre yapmasını isterdin BL haritalarına VIP ile girilmediğine dua et.