Bl haritası radyasyonlu bölge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ShinSekai. tarafından 21 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ShinSekai.

ShinSekai. User

Oyunumda lag oldu ve radyasyonlu bölgeye doğru ilerlerdi gemim ve lagın geçmesi ile birlikte baya ilerledikten sonra yukarıda tebrikler bak ne buldun diye bir yazı çıktı bu nedir acaba ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bazı easter egg'leri bulunca böyle yazabiliyor

3. ShinSekai.

ShinSekai. User

Anladım bende birşey buldum sanmıştım :D

4. bl de ee olduğunu bilmiyordum başarılarda en son ne aktif oldu acaba ?

5. ShinSekai.

ShinSekai. User

Solucan deliğine gezi

frhtblt2145 bunu beğendi.
  6. O ne demek :)

Çünkü radyosyonlu bölgeye girince belli bir süre sonra o çıkıyor bütün haritalarda böyle.

7. ateistkeci

ateistkeci User

Onu bende tam bulamadım sadece bazı easter egglerde bak ne buldun yazısı çıkıyordu :p

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Paskalya yumurtaları başarımlarından birini bulmuşsunuz.

Galaksi Kapısının içerisinde iken (bölüm arası yada bölüm ortası fark etmez) haritaya 5 - 10 - 15 (bu rakam değişebilir) havai fişek patlatarak, bir grup içerisindeyken haritanın dört köşesine de ping koyarak ya da 4-5 haritasındaki solucan deliğine gittikten sonra haritanın herhangi bir köşesinden radyasyonlu bölgeye girip radyasyonlu bölgenin sonuna ulaşarak (kendinizi haritanın diğer tarafında bulacaksınız) başarımları elde edebilirsiniz. Hatırlatmak isterim ki bunları tamamlamanın size başka hiçbir ek getirisi bulunmamaktadır.

Sormak istediğiniz başka bir soru yok ise konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. ShinSekai.

ShinSekai. User

kitleyebilirsiniz

10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.