BL haritasındaki hasar değişikliği

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by *DELİBEDRİ*, Jun 26, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Biraz geriye dönük araştırdım ama bulamadım soruma dair bir açıklama onun için konu açıp merakımı gidermek istedim.Aynı gemi,aynı lazer,aynı destekle BL haritasında x1 ile 37,40.000 civarı bir hasar verirken buradan çıkınca yine x1 ile en fazla 27,30.000 arası bir hasar verebiliyorum.Bl haritasında iken desteklere baktığımda bir % artışıda olmuyor.Bu durum olağanmıdır?Görsel bir sorunmudur?Yoksa bu BL haritalarına has hasar alma veya hasar verme miktarlarını artıran bir durummudur?

2. Bl yaraktıklarına prom lazerler ekstra vuruyor

.Paradoks. likes this.
  3. BL haritalarında promteuslazerleri 3.5 katdaha fazla hasar verirler. bu yüzdenoluyor. gemindeki promoteus sayısına bağlı olarak *1 ile verdiğin hasar gittikçe artacaktır.

AYRıca A-BL cephanesi invoke ve mindfire yaratıklarına 8 kat daha fazla ahsar verirlerki toplamda full promteus lazerleri (48 Adet) +sayvborg+A-Bl alzeri ile mindfire ve invoke 800k ile 1 milyon civarı ahsar vermek mümkündür. besleme ve güçlendiricilerle artar veya azalabilr bu rakam.

Last edited by moderator: Jun 28, 2019
  4. Bu işde bir sıkıntı var sadece BL haritalarında etkili olan promteus lazeri için neredeyse herkesin seferber olması çok anlamsız oluyor.Zira bu oyun sadece BL haritalarından ibaret değil.

5. Sadece bl haritası değil ki normal haritada da 5.saniyede vuruşu 2 katına çıkartıyor besleme ve destek ile x1 cephanesiyle bonus hasara denk geldiğinde 40-45k vuruyor normal haritalarda.

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle cevap veren üyelerimize teşkkür ederiz.

Prometheus Lazerleri
    ÖzelliklerDeğer
    Hasar210
    Bonus dağıtıcı hasarı**200
    Bonus hasar bekleme süresi5 Saniye
    Menzil600
    Hasar değişkeni%25
    Blacklight NPC'lerine karşı hasar katlayıcısı*x3,5
    *Dâhil olan NPC'ler: Impulse II, Attend IX, Invoke XVI ve Mindfire Behemoth
    **Bonus dağıtıcı hasarı Blacklight NPC'lerine karşı hasar katlayıcısından etkilenmez.

Buradan da anlaşılacağı üzere 3.5 kat fazla vuruyorsunuz. Ayrıca diğer haritalarda Bonus dağıtıcı hasar kritik vuruş olduğu için diğer lazerlere göre daha güçlüdür.

İyi forumlar

*LİON*[TET] likes this.
  7. Beslemeyle alakalı olabilir.

8. _01_

_01_ User

normal haritada yalnızca 5 saniyede bir yüksek damage atar fakat bl haritasındaki yaratıklara prometheus lazerleri 3.5 kat vuruyor 5 saniyelik vuruşun haricinde. 5 saniyelik ekstra damage in haricinde de bir yükseltme mevcut yani ordaki npclere

9. Prometheus lazeri BL yaratıklarına 3.5 kat daha fazla vuruyor ve bunun yanında 5. saniye de ki her haritada geçerli bonusu var. Yani insanlar BL'de fazla vurduğu için değil genel olarak 5. saniye bonusu için yapıyorlar. Bu vuruş sayesinde ortalama olarak bir lazerin vuruşu 250 civarına geliyor.

10. Evet, biliyorum :)

11. Açıklamalar için herkese teşekkür ederim.Benim demek istediğim ve karşılaştığım durum Prometheus lazeri BL yaratıklarına 3.5 kat hasar veriyorken diğer haritalarda aynı etkiyi almamaktan ötürü meraktı sadece.Geliştirilmiş lazerden pek farkı yok gibi.

12. _01_

_01_ User

konuyu açan arkadaşı cevaplayacaktım seni cevaplamışım :)

13. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Lazer sayınız yüksek oldukça 5. saniye bonus hasarı diğer lazerlere oranla daha güçlü kılacaktır. Sizi yinede karar sizin :)

İyi forumlar

14. Konuyu kapatın lütfen.

15. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.