bl haritasındaki hasar

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Ж__«Ħ죣●Fίřê»__Ж tarafından 13 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 36 pro bir gemiyim düz x2 ile 80 90k arası vuruyorum ancak 5 vuruşta bir 2 katı olması gerekmiyor mu ben 5 vuruşta bir 110 130 arası vuruyorum eger iki katı olsa 160 180 arası vurmam lazım degil mi?
    Normal haritalarda tam 2 katı hasar çıkartıyor bl de çıkarmıyor sebebi nedir?

2. Tam olarak iki katına çıkartmıyor. Şöyle ki her saniyede hasarı 210 ama 5 saniyede bir bonus hasarı 200. Normal hasarlarda aradaki 10 hasar farkı çok göze batmıyor ama bl'de özellikle katlandığı için aradaki bu küçük fark da katlanıyor tabi. O yüzden normal.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. şimdi 200 degerindeki fazladan hasar olsa
    36 proda 7200 hasar
    burgudan 1440
    havocdan 800
    argeden 864
    %15 yükseltme modülünden 1080

bunların toplamı sonucu x2 sıkıyorum ve 3.5 kat hasar var artı bl haritasında
    x2 ile 3.5 yani 7 kat

toplam fazladan vuruş gücü ortalama 79688 olacak zaten ben 80 90 bin arası vuruyorum
    79688i 80 bin desen

5 vuruşta bir 150 bin 160 bin vurmam lazım ancak ben 110 120 vuruyorum?

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bildiğiniz üzere lazerler sürekli aynı hasarı vurmuyor. Yani bi Prometheus lazerinin makssimum hasarı 200 ise o salvoda 150 de vurabilir. Ayrıca o salvoda bazı lazerler miss(ıska)'de vurabilir. Bunlarıda heaba katmak lazım matematiğim kötü :p ama tecrübelerimce aşağı yukarı bana normal gibi geldi dilerseniz diğer üyelerimizinde fikirlerine bakalım :)

İyi forumlar.

5. Bakadım modum çünkü ben düşünüyorum ki elbet bir kere de olsa tam vurması lazımdı lazerlerin ama hiç göremedim ben o tam vuruşu uzun bir süredir :D

6. Yine de hesabınızda bir hata olduğunu düşünüyorsanız support yolu her zaman açık :)

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

O zaman konunuzu Konuşmacı köşemize taşıyalım burası sanki pek uygun değil gibi :)

İyi forumlar.

8. tabiki modum taşıyalım

can123can bunu beğendi.
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Buradaki konuda bulunan detaylar ile vuruş hesaplamanızı yapıb durumdan emin olabilir misiniz?