Bl haritasındaki herkesin bot olması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 14 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tauly__

Tauly__ User

Adamın biri; her invoke patlamaya yakın %20 şöhret puanı veren diroide geçiş yapıyordu ben de o oyuncuyu haliyle bot sanmamıştım ama arkadaş siz nasıl programlar bulmuşsunuz böyle ya ? yaratığın patlamasına yakın diroid değiştirme botu nedir ? Siz bu oyunu ne diye oynuyorsunuz o zaman ? Her şeyi bot halledecekse...İki tane baskın yapıp düşman gemi patlatayım diye mi oynuyorsunuz ? Emek hırsızları...gidin başka oyun oynayın meşgul etmeyin bu oyunu.Banlamalar başlamış güya...x-6 haritalarında cubikon yakalayabilene madalya takacam.

UCB bunu beğendi.
  2. 44if44

44if44 User

haklısın kardesşim botlar banlamadıkca bu oyun yalan olacak yazıkkkk

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Şuan yapılan banlamalar bug kullanan oyuncular içindir. Fakat bot kullanan oyuncular için de gerekli cezalandırmanın en yakın zamanda olacağını umuyoruz.

İyi forumlar.

4. UCB

UCB User

oyunu bırakmıştım 2 yıl sonra tekrar başladım yine aynı muhabbet hala botlar dolu bu sefer dahada artmış yıllardır çözemediniz şu sorunu bir oyunu hilelerden arındırmak bu kadarmı zor anlamadımki bu oyuna para yatıran emek verenlere yazık cidden

5. smoonrise

smoonrise User

Daha neler neler yapıyor bir bilsen dostum o hileler low kendi yapıyor , mind kendi kesiyor , x-1 deki kapıları zaten saymıyorum kendi yaptığını cubi görevi 4-5 görevleri korsan görevleri v.s maalesef bizden bile iyi oynuyor görev yapıyor savaşıyor birde tabi mause eskimesin diye klavye eskimesin diye sahibin yerine x4 rsb karıştırıyor kamufle tutuyor uzaklara bakıp gözleri yorumlasın diye sahibi için uzaktan işaretliyor :) hayaller hayatlar diyorlar ya işte öyle . Nasipte varsa eğer birgün bizde aynılarını hakkıyla ve emek verip yapmayı umuyoruz :)

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  6. ℓαηeт

ℓαηeт User

modum 2015 den berli yaziyorlar en kisa zamanda diye 5 yil gecmis sene 2020 az kaldi 2021 ben inanmiyorum bann olacagina yuzde yuz soluyorum bannlama felan olmaz kimse kimseyi kandirmasin bence aci ama gercek malasef

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bende tam tersine çok büyük bir cezalandırma işlemi olacağını düşünüyorum. Malum unity sisteme geçerken bir temizlik yapılır sanırım.(tabi ki de net bir şey söylemem mümkün değil bildiğiniz üzere merkez ekip bu konu ile alakalı herhangi bir şekilde bilgi vermemektedir.)Geçmişte olan en güzel örnekleri sunucular birleşirken olsun şu anda dalga dalga hesaplar incelenip yapılan cezalandırma işlemi olsun fırtına öncesi sessizlik de denilebilir.

İyi Forumlar.

smoonrise bunu beğendi.
  8. ℓαηeт

ℓαηeт User

isallah diyelim oyun eski haline donsun yoksa tadi tuzu kalmadi

9. Bende hesap 11 yada 12 yıllıktır sanırım 10 yıl kada önce bot yuzunden oyunu bırakmıstım gerı basladım başlamaz olaydım hiçbirşey değişmemiş aksine artmış ama artmayan tek şey oyuncu sayısı :D